reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Pozytywne czy nie?

Pysiainicwiecej

Początkująca w BB
Hej. Jestem dwa dni przed miesiączka . Tydzień temu idąc do nowej pracy robiłam betę,negatywna
Wczoraj popołudniu zrobiłam dwa testy ponieważ ostatnio mam zawroty głowy i odrzuciło mnie od papierosów .
Czy one są pozytywne ?
Jestem przed wypłatą więc nie mam jak iść w tym tygodniu na betę więc pewnie od razu umowie się do ginekologa na przyszły tydzień.

Załączniki

• 1535525956391397891951412255108.jpg
    1535525956391397891951412255108.jpg
    1,8 MB · Wyświetleń: 311
reklama
Tak sa pozytywne. Do ginekologa nie masz po co isc w przyszlym tygodniu, bo on na tym etapie jeszcze nic nie zobaczy, a tylko niepotrzebnie sie strachu I stresu najesz, ze cos jest nie tak.

To kiedy najwcześniej mogę? U mnie jest ten minus.,ze nie mam pojęcia kiedy mogłam zajść. Okresy są nieregularne
Uwierz mi, ze doskonale Cie rozumiem, bo sama mam okresy nieregularne. Ja dowiedzialam sie o ciąży w 3-4tyg, zadzwonilam do swojego lekarza I on mi kazal przyjsc dopiero za 3tyg czyli w 7 tyg, gdzie juz widac bijace serduszko, jednak ze wzgledu na silne bole podbrzusza zglosilam sie wczesniej I dobrze, bo mialam krwiaka I jak na razie wszystko jest w porzadku, jednak przechodzilam przez to, ze chcieli mi usunac, bo nic mie widzieli w macicy w 5tyg ciazy, wiec nie spiesz sie poczekaj jeszcze z 3,4tyg, chyba ze bedzie Cie cos mocno bolalo lub cos sie bedzie dzialo niepokojacego to idz szybciej.

Wystarczy przeczytać instrukcję testu. Dwie kreski- ciąża, jedna- brak ciąży. Nawet rysunki są często, żeby wiedzieć jak odczytać test. Autorko ile widzisz kresek na teście? Odpowiedź jest chyba jednoznaczna...

Radze Ci jednak wysuplac pieniadze na zbadanie hcg w laboratorium. Bedziesz miala dowod, ze nowa prace rozpoczelas w ciazy. Oby nie musiało Ci sie to przydac, ale to moze byc dla Ciebie wazne.

reklama
reklama
Do góry