reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy się

reklama
Hej :-):) Mam na imię Karolina, mam 26 lat,mieszkam w Niemczech. Jestem już mamą 5-letniej Sary i właśnie dzisiaj się dowiedziałam,że będzie miała rodzeństwo. Jestem jeszcze w szoku,ale cieszę się.

Czesc! Mam nadzieję że mogę dołączyć? Jestem Kasia z Katowic mam 30 dyszki na karku, to moja druga wyczekiwana ciążą, obecnie 13w5d. Miło byłoby Was poznać :D

Cześć Kasia8437.
Bardzo miło Cię poznać :)
Ja przy okazji tez się przedstawię,mam na imię Klaudia,mam 24 lata,mieszkam w Krakowie,to moja pierwsza wymarzona ciąża :)
Pozdrawiam

Hej mamusie. Pozwolę sobie dołączyć.
Niedawno skończyłam 25 lat, mieszkam we Wrocławiu. Mam prawie 6 letnią córę, więc myślałam że nic w ciążowym temacie mnie nie zaskoczy. Niestety aktualną ciąże przechodzę bardzo ciężko - przerabiam praktycznie wszystkie możliwe dolegliwości. Ale mam nadzieję że w tym drugim trymestrze poczuję sie lepiej i będę w stanie cieszyć się moim błogosławionym stanem :)

Czesc. A ja jestem Natalia. To moja pierwsza ciąża. Już 14 tydzień. Też miałam chyba wszystkie możliwe objawy, jednak najbardziej dokuczaly mi wymioty trwające do 12 tygodnia. ;)

reklama
Do góry