reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Poznajmy się

reklama
Witam mam na imię Asia jestem mamą dwóch chłopców styczeń 2006 i sierpień 2008 a teraz mam termin na ok 8 stycznia. Jestem z Gliwic i pozdrawiam przyszłe mamy.

Hej :)
Jestem Paula. Mam 23 lata i swoją pierwszą ciąże. 2 testy siusiane i betka i lekarz zaliczeni.
Czekamy teraz na badania i na USG :)

10 stycznia mam termin. :)

I ja się przywitam :-)

Na imię mam Ania, lat 28, choć dopiero w październiku ;-)
Jestem mamusią 3 letniej Antoninki, która od dawna "męczy" mnie i męża o małego dzidziusia.
Staranka zaczęliśmy miesiąc temu, niestety za pierwszym razem się nie udało, co - przyznaję - było dla mnie zaskoczeniem, bo Antonina była właśnie pierwszym strzałem w 10 :-D
Dziś zrobiłam dwa testy i na obu bladziutkie dwie kreski, ale to dopiero 4 tydzień, więc mam nadzieję, ze jeszcze będą ciemne i grube ;-)

Chciałabym skakać ze szczęścia pod sufit, ale jakoś sama siebie uspokajam, nie chcę krzyczeć na prawo i lewo, że jestem w ciąży - zupełnie inaczej, niż za pierwszym razem, kiedy to już w dniu zrobienia testu wiedziała o nim cała moja grupa na studiach; rodzina i znajomi niewiele później.
Teraz mam ochotę delektować się tym stanem w samotności, niestety mąż nie podziela mojego zdania i już planuje wizyty u rodziny z uroczystym obwieszczaniem radosnej nowiny...

Pracuję w biurze na pół etatu i w Kauflandzie jako koordynatorka roznosicieli gazetek reklamowych.

Witam , mam na imie Natalia, mam 28 lat, mieszkamy w woj. Śląskim choć chyba bliżej nam do Małopolskiego ;). Wygląda na to że zaczynam, 6 tydzień . To będzie nasze pierwsze dziecko , trafione od razu ;) Pierwsza wizyta u lekarza dopiero jutro. Jak na razie nikomu nie powiedzieliśmy żeby nie zapeszać ale o ile rodzice nic nie podejrzewają (widujemy sie raz na tydzień) o tyle znajomi chyba coś przypuszczają. Wiadomo pogoda się robi to i grill , piwko... a ja tylko soczek :-)

Hej, jestem Gosia i czekamy z mężem na naszego drugiego bąbla :) W czwartek idę do lekarza ostatecznie potwierdzić że wszystko jest jak być powinno :)

reklama
Do góry