reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się :)

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
reklama
Mnie też nie ma;-) Mam 26 lat (za kilkanaście dni kończę 27), mam 4 letnią córkę. Pochodzę z Lublina, tutaj mieszkamy i pracujemy. Od prawie 5 lat jestem mężatką. To moja czwarta ciąża, długo staraliśmy się o rodzeństwo dla córki, dwukrotnie poroniłam. O tym jak mam na imię dowiedzie się pewnie potem, albo na wątku zamkniętym;-)

mnie też tu jeszcze nie ma :D

Gosia, mam 30 lat i kochaną córkę Oleńkę. Mąż mówi, że teraz siusiaka skonstruował, ale ja wiem lepiej :D

Czesc mam na imie Bogusia :-) mam 34 lata , 10-cio letnia córke Nicolkę i 11 lat małzenstwa za sobą :-D Pochodze z Rabki Zdrój gdzie mieszkamy i pracujemy " na swoim":-D 4 lata temu miałam cp i straciłam lewy jajowod. Nie sadziłam ze kiedykolwiek znow bede mogła doswiadczyc takiego CUDU :-D:tak::-D Ciesze sie ze jestem tu z Wami ;-)

Czesc mam na imie Bogusia :-) mam 34 lata , 10-cio letnia córke Nicolkę i 11 lat małzenstwa za sobą :-D Pochodze z Rabki Zdrój gdzie mieszkamy i pracujemy " na swoim":-D 4 lata temu miałam cp i straciłam lewy jajowod. Nie sadziłam ze kiedykolwiek znow bede mogła doswiadczyc takiego CUDU :-D:tak::-D Ciesze sie ze jestem tu z Wami ;-)

Laleczka macie swoje agro? To już wiem gdzie na wakacje się wybiorę :-D:-D:-D

Dziewczyny, a jak poznać, który wątek jest zamknięty? Mamy takie?

reklama
To ja też dopiero teraz mam 37 lat, druga ciąża. Córeczkę straciłam w lipcu tego roku. W brzuchu mam bliźniaki. Jestem sama (w sensie braku partnera), bo ojciec dzieci odszedł.
Jestem położną i embriologiem, wciąż pracuję.

Status
Zamknięty i nie można odpowiadać.
Do góry