reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się

Witam przyszłe mamy :)

Mam na imię Patrycja, 22 lata, pochodzę z Dolnego Śląska.
Wg usg termin przyjścia na świat maleństwa waha się pomiędzy 7 a 11 stycznia. No i na usg widoczny jest -jak mówi córcia mojej przyjaciółki- siurak :-D wiec będzie chłopiec. Dzidzia nie planowana, ale to chyba jakiś znak tam z góry, bo nie układało się między nami najlepiej, a dzięki temu oboje dorośliśmy, nie kłócimy się o bzdury, a co najważniejsze mój 27letni Piotruś Pan w końcu zrozumiał, że nie na zabawie życie polega.

Pozdrawiam wszystkie stycznióweczki i mam nadzieję, że razem będzie nam łatwiej przejść przez ten ciężki okres ciągłych wahań nastrojów :)

reklama
Mnie też jeszcze tu nie było!
Mam na imię Aneta, 24 lata, mieszkam w Warszawie, studiuję – ostatni rok przede mną. Pracowałam do końca czerwca na zlecenie… już tęsknię, 4 lata w końcu :-)
Od ponad miesiąca jestem mężatką – po perypetiach 2 krotnego przekładania wszystkich terminów, udało nam się w końcu wstąpić w związek sakramentalny.
Od niecałego roku staraliśmy się o dzidzie, aż w końcu na teście 24.04 pokazały się dwie kreseczki !!! Termin z usg w 7 tyg. tc wyznaczony na 7.01, z OM nie możliwy do wyznaczenia;-). Po usg połówkowym wiemy, że będzie chłopiec !

Pozdrawiam Wszystkie styczniowe mamusie :happy2:

Witajcie,
mam na imię Agnieszka , mam 34 lata i jestem mamą dwójki dzieci, a mężatką od 12 lat. Mieszkamy w Warszawie wraz z psem i dwoma kotami. Czekamy na nasze Maleństwo, które przyjdzie na świat pod koniec stycznia :)

Cześć dziewczyny! :)
Mam nadzieję, że nie jest za późno aby jeszcze do was dołączyć... :p
Mam na imię Martyna, mam 26 lat i pochodzę z Warszawy. Jestem studentką (jeszcze tylko I semestr :) ) i pracuję / obecnie siedzę na zwolnieniu i wariuję z nudów... :)
Nasz berbeć przyjdzie na świat wg OM 21 stycznia zaś wg USG 16 stycznia i już nie możemy się doczekać :D Jeśli chodzi o płeć to zdecydowaliśmy, że to chyba najmniej istotna niewiadoma i robimy sobie niespodziankę (chyba, że dzidziuś postanowi w czasie usg bezwstydnie się obnażyć i nie pozostawi nam wyjścia) :)

Pozdrawiam was wszystkie serdecznie i mam nadzieję, że z waszym wsparciem będzie łatwiej i przyjemniej przez to wszystko przejść :)

Witam :)

Ja się chyba też właściwie nie przedstawiłam. mimo iż piszę na forum głównym:)

Mam na imię Inga, na początku października br. skończę 21 lat:happy:. Z tatusiem dziecka jesteśmy razem od 3,5 roku, a właściwie od trzech staraliśmy się o potomstwo, a że nic z tego nie wychodziło zaczęliśmy planować ślub na wrzesień tego roku i nagle największa niespodzianka, dwie kreski na teście, czego ja osobiście w ogóle się nie spodziewałam:-D... Od ok. 1,5 roku mieszkamy razem :happy: Obecnie studiuję na uczelni w Przemyślu i nie pracuję, oboje pochodzimy z tej samej miejscowości- domy praktycznie na przeciwko siebie- 11 lat się szukaliśmy :p

Tyle informacji chyba jest aż nadto :D

No i czas na mnie żeby się przedstawić :)

Mam 34 lata, to moja pierwsza ciąża, mieszkam w Wielkopolsce.
Wystarana (prawie 1,5 roku intensywnych starań) i wyczekana.
Aktualnie przebywam na L4, odpoczywam :)
Z moim M jestem od 3 lat, a od miesiąca jako małżeństwo :szok:

Termin mam na 31.01.2013 , więc kto wie czy zamiast styczniówką nie będę lutówką????

Pozdrawiam

Witaj Miętowa,
oooo, ja też mam termin na 31 stycznia i też mam 34 lata.
Tyle że pod serduchem noszę podobno dziewczynkę (i jestem już mamą parki łobuziaków ;))

reklama
Witam :)
Jestem Kasia mam 23 lata pochodzę z Rybnika, a aktualnie mieszkam w Żorach wraz z mężem Grzesiem :)
W dzień dziecka dowiedzieliśmy się radosną nowinę, że zostaniemy rodzicami :)
Termin mamy na 21 stycznia 2013 roku ;)
Interesuję się jak i pracuję jako fotograf :)
Razem z mężem dzielę także pasję jaką jest speedball lecz z racji ciąży narazie się z niej musiałam wycofać :)
Pozdrawiam wszystkie stycznióweczki :)

Do góry