reklama
Tygrysek1985
Fanka BB :)
perell witaj zazdroszcze miejsca zamieszkania ja tez z pomorskiego ale troszke dalej
P
patrysia*
Gość
Coraz więcej Pomorzanek tutaj )
PERELL ja jestem z Żukowa
PERELL ja jestem z Żukowa
Dobry wieczór
Czy można się przyłączyć? Mam dwóch małych urwisów i jeden jest wrześniowy. W dzień jest dużo ganiania, ale czasem wieczorem znajdzie się chwila dla siebie.
Mieszkam w Zamościu i aktualnie zajmuje się dziećmi, tzn. staram się B w styczniu skończył 3 lata i chodzi do przedszkola, a M jest wrześniowym bobaskiem.
Czy można się przyłączyć? Mam dwóch małych urwisów i jeden jest wrześniowy. W dzień jest dużo ganiania, ale czasem wieczorem znajdzie się chwila dla siebie.
Mieszkam w Zamościu i aktualnie zajmuje się dziećmi, tzn. staram się B w styczniu skończył 3 lata i chodzi do przedszkola, a M jest wrześniowym bobaskiem.
K
Kasieq
Gość
Hej witam nowe mamusie
stokrotka.af
Fanka BB :)
witam nowa mamuśkę
Cześć Mamusie ponieważ udzieliłam się w wątku jedzeniowym, to przywitam się ze wszystkimi mam na imię Paulina i jestem mamą Miłoszka - 19.09 jesteśmy z krakowa i od czasu do czasu podczytuję Was w poszukiwaniu mądrych rad i inspiracji a skoro się przywitałam, to pewnie będę zaglądać tu częściej pozdrawiam ciepło - u nas dziś śliczne słońce
reklama
Podziel się: