reklama
Witajcie dziewczyny, jestem mamą 20 miesięcznego Bartusia, mieszkam w pięknej dzielnicy FORDON i również zapraszam was na wątek ****************Bydgoszcz ReAkTyWaCjA ***************
kaaasiulka
Mama 2005 i 2009
Ja rowzniez WITAM i zapraszam na wyzej wymieniony watek :-)...
Kasia-Bartodzieje
Kasia-Bartodzieje
Cześć
Ania z Bydgoszczy, mój Artur ma już 14 miesięcy. Rodziłam w MSWiA, warunki super, duża dostępność różnych sprzętów (piłki, materace, radio, worek sako), ale z opieką to chyba tak jak wszędzie - zależy na kogo trafisz! ja z położnej i lekarza nie byłam zadowolona, za to opieka poporodowa na wysokim poziomie (pediatrzy, neonantolodzy).
Ania z Bydgoszczy, mój Artur ma już 14 miesięcy. Rodziłam w MSWiA, warunki super, duża dostępność różnych sprzętów (piłki, materace, radio, worek sako), ale z opieką to chyba tak jak wszędzie - zależy na kogo trafisz! ja z położnej i lekarza nie byłam zadowolona, za to opieka poporodowa na wysokim poziomie (pediatrzy, neonantolodzy).
Ostatnia edycja:
xdorotaa
Fanka BB :)
To i ja sie przywitam. Dorota, poki co Szwederowo ale docelowo nikogo pewne nie zdziwie;p- Fordon... konczy sie budowa wiec dopiero od wiosny Fordon Pierwsza ciąża - 25 tyg. Rodzić zamierzam w 2. Początkowo chcialam w MSWiA, ale odradzali mi z powodu braku oddzialu intensywnej terapii noworodka. Pozdrawiam wszystkie dziewczyny!
reklama