reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się

Przeczytałam właśnie regulamin :tak: i już się podporządkowuję bo zdaje się, że w tym temacie się jeszcze nie wypowiadałam oficjalnie.
Mam na imię Beata , mam 29 lat (no, w lipcu kończę 30 ale jakoś mi to na razie przez gardło nie przechodzi :-D:-D:-D), jestem z Katowic. Jestem mężatką od dwóch lat choć z M. parą jesteśmy już prawie 11 lat :-). Mamy synusia Franciszka, ma teraz 21 miesięcy i jest małym rozbrykanym łobuzem. Teraz po cichu marzymy o dziewczynce ale chłopczyka też z miłością przyjmiemy :tak:. Z zachodzeniem w ciążę na szczęście nie mieliśmy kłopotu Franek za pierwszym razem, teraz udało się przy drugim podejściu :-).
Z zawodu jestem projektantką (skończyła ASP w Katowicach i szkołę projektowania ubioru SAPU i Krakowie). Projektuję głownie modę, obecnie suknie ślubne i sama je wykonuję. Marzy mi się własna firma odzieżowa ale taka z prawdziwego zdarzenia. Póki co mam zamiar odchować dzieciątka.
A dla zabawy zajmuje się też projektowaniem graficznym, fotografią dziecięcą i robię różne gadżety do dziecięcych wózków kolorowe wkładki, rękawice do prowadzenia wózka na mróz, kocyki i takie tam :-). Taka ze mnie artystyczna dusza i jak mnie wena łapie to potrafię nie spać całą noc. (no oczywiście się teraz w ciąży oszczędzam i powstrzymuję :tak::-D).

reklama
No to może i ja. Jestem Asia, mama dwóch synków w oczekiwaniu na trzecie dzieciątko oby całe i zdrowe. Ciąża bardzo chciana, bardzo wyczekiwana, niestety po przykrym doświadczeniu, dlatego teraz cała drżę aby wszystko było ok. Termin mam na 2 lipca

Witam i pozdrawiam wszystkie forumowiczki:happy:
Mam na imię Ania, mam 27 lat, mieszkam w Szczecinie. To nasza pierwsza ciąża - planowana, ku naszemu zaskoczeniu udało się za pierwszym razem:-)
Termin porodu z OM mam na 8 lipca, a z ostatniego USG - 5 lipca.
Czytam Was codziennie prawie od początku, kiedy dowiedziałam sie o ciąży, tj. od listopada,dlatego wydaje mi się, że Was znam doskonale. No i postanowiłam wreszcie do Was dołączyć:happy:

Witam moje miłe mamy,

z tej strony Dorota mam 30 lat a termin narodzin mojej fasolki wyznaczony na 02.07.2012r. To moja pierwsza ciąża.

Witam mam na imię Dorota 34 lata, mama 2 dziewczynek Nikol 22 kwietnia kończy 5 lat i MIa 4 lutego kończy 2 latka. Teraz czekam na kolejnego dzidziusia .Mieszkam w Przybsławicach koło Lublina>

Hej dziewczyny!

Witam się i ja choć mam świadomość że zbyt często pisać nie będę, ale postaram się choć od czasu do czasu. Mam na imię Monika 30 lat, termin na 13 lipca....i uwaga bliźnięta:-).

Pozdrawiam wszystkie lipcówki i życzę spokojnych 6 miesięcy( bo tyle nam mniej więcej pozostało):tak:

Drogie Panie,

Mam na imię Agnieszka, 25 lat, mężatka od maja tego roku. Z Michałem jesteśmy razem od dwóch lat, znamy się 8 :)
Pod serduszkiem pierwsze dziecko, z tego co wiadomo to córeczka!

Na co dzień manager floty samochodowej i administracji biurowej.

Z pochodzenia Beskidzianka, z zamieszkania Warszawianka :)

reklama
Witajcie, mam na imię Ania, mam 28 lat i jestem w 13 tygodniu ciąży :-) Wasze forum podglądam od momentu, gdy dowiedziałam się, że spodziewamy się dzidziusia (czyli od 5 tygodnia ciąży). Macie tu tak wspaniałą atmosferę, że postanowiłam się ujawnić i poprosić o przyjęcie do Waszego grona :-)

Do góry