reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się

hania_uk

Fanka BB :)
Miasto
UK
Witam wszystkie przyszłe Lipcowe Mamusie :-)
W tym temacie możemy napisać parę słów o sobie-dzięki temu będziemy mogły się lepiej poznać :-)

Mam na imię Hania, lat 28.
Od ponad 3 lat mieszkam z mężem w Szkocji. Od maja 2010 jesteśmy rodzicami Dorotki.
Drugi Maluszek wkrótce będzie z nami-wyczekany, wystarany, ukochany :-)

reklama
Dorota rocznik 82:)...pod koniec grudnia będe mieć 29 urodziny:). Z męzusiem jesteśmy razem 12,5 roku, po slubie 9,5. Mamy 7 letnia córeczkę Natalię. Spodziewamy się drugiego maluszka:D

Witam, mam na imię Aneta 31 lat,jestem mężatką. Mam dwoje dzieci 4-letnią Nikolke i 2,5 rocznego Dawidka. Obecnie spodziewam się trzeciego maluszka.

Witam wszystkie Lipcowe Mamy:) Mam na imię Daria, mam 25 lat i obecnie mieszkam w Gdańsku. To będzie nasze pierwsze dziecko. Wyczekane, wymarzone. Nie możemy się już doczekać:-)

Karolina, 27 lat, Obecnie Belfast, a przerabiałam już Warszawę i Górny Śląsk.
To będzie moje drugie dzieciątko, liczę na parkę, ale ważne, żeby było zdrowe.

Ania, lat 31:szok::-p
Leszno, mama 5 letniego Przemka, w drugiej ciąży, mamy nadzieję że w lipcu szczęśliwie powitamy Nadję lub Mateuszka:-)

Czesc przyszłe mamcie ;-) Mam na imię Asia, lat 26, pochodzę z Torunia, jednak studia, chłop i ostatecznie praca, ściągnęły mnie do Bydgoszczy i mieszkam tutaj od 7 lat. Z mężem znamy się od 5 lat a małżeństwem jesteśmy od ponad roku :blink:
W pierwszą rocznicę ślubu wybraliśmy się na Kaszuby. Po konkretnych szaleństwach i "gorączce sobotniej nocy" z Kaszub jak się później okazało wróciliśmy we trójkę :-) to nasze pierwsze dzieciątko jak najbardziej planowane :blink:

Kasia, 29 lat. Obecne miejsce zamieszkania - Edynburg, Szkocja.
To nasze pierwsze dziecko i jestem mega podekscytowana!

reklama
Beata, lat 28.
Mama 20-miesięczego Igora i Ktosia w brzuszku:-):-):-):-)
Mężatka od ponad 3 lat.
Nauczycielka j.niemieckiego.:-)

Do góry