reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się:):)

reklama
Witam. Dopiero niedawno dołączyłam na to forum :) Mam na imię Marcelina i w dzień matki będę miała 21 lat, pod koniec kwietnia spodziewamy się z mężem synka dlatego święto mamusi będzie w tym roku też moim świętem :) Jestem na drugim roku studiów, obecnie przeniosłam się na zaoczne i staram się o zwolnienie z zajęć na czas zaawansowanej ciąży, mam nadzieję, że uda mi się ukończyć sesję w terminie,a jak nie to przeniosę ją na wrzesień :) Bardzo się cieszę tym, że noszę w sobie nowe życie ;) A jednocześnie bardzo obawiam się porodu, bo jestem straszną panikarą. Rozważam cc na życzenie :)
Kurcze, tyle tutaj wątków i odpowiedzi, że siedzę już chyba drugą godzinę i czytam :)

Pozdrawiam wszystkie kwietniowe mamusie!

Marcelina - witaj wśród Kwietniówek :-)
Mamy kilka dziewczyn studiujących, więc don't worry, nie Ty jedna z sesją ;-)
A przed porodem to chyba każda pierworódka trzęsie portkami ;-):-D Ja - bardzo :-D

Witajcie!
Wypadałoby sie przedstawic, bo ostatnio Was troche podczytywałam, ale nie było natchnienia zeby napisac cos o sobie :)
Mam na imie Paulina, mam 25 lat, to moja pierwsza ciaza. Termin porodu mam na 2 maja 2012 ale caly czas licze na to, ze moze uda mi sie urodzic juz w kwietniu, dlatego tutaj trafiłam :-) spodziewamy sie córeczki, której damy na imie Aleksandra. Do tej pory ciaza przebiegała w miare prawidłowo, bez wiekszych zagrozeń, jakies 3 tyg temu pojawiło sie rozwarcie, ale zaleceniem lekarza bylo oszczedzac sie i do tej pory jest w miare ok. Obecnie konczy mi sie 33tydzien i od jutra rozpoczynam 34.....wiec tylko do przodu. :-p

reklama
Do góry