reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się:):)

Cześć! Dopiero dziś trafiłam na Wasze forum i powoli zaczynam się wczytywać. Trochę tego napisałyście i pewnie sporo czasu minie zanim wszystko przeczytam ale mam dużo czasu:-). Mam na imię Renata jestem mamą 11letniego chłopca oraz mamą aniołka który urodził się w 32tyg. do tego z wieloma wadami i przegrał walkę na tym świecie po 4 miesiącach. Na tą chwilę spodziewam się kolejnego synka który powinien pojawić się na świecie w połowie kwietnia. Niestety po ostatniej wizycie w szpitalu ten termin może się zmienić gdyż szyjka ma 1,5cm. Więc teraz leżę i czytam to co napisałyście. Pozdrawiam

reklama
Witam Mamusie, ja też z chęcią do Was dołącze, mam termin na 20 kwietnia :) Mieszkam w Irlandii, mam nadzieję że Was troche poznam i się dowiem jak się czujecie, jak sobie radzicie itd :) pozdrawiam

reklama
Do góry