reklama
mamusia czerwcowa 2011
Mamusia Tymusia
witamy wszystkie nowe mamusie czerwcowe
Nie zauważyłam że jest taki wątek !!... A tyle wypisuj i wyczytuje, więc wypada się przedstawic....
Mam na imię Dagmara, w CZERWCU D ) kończę 24 lata, małżeństwem jesteśmy krótko, bo dopiero 3 tyg Jestem z Puszczykowa, ale mieszkam w Poznaniu. Jestem niestety jeszcze studentką 4tego roku inżynierii procesów chemicznych... cóż jeszcze moge napisac, uwielbiam to forum poza tym uwielbiam czytac i oglądac 'On ona i dzieciaki'
O ciąży dowiedziałam się PÓŹNO !! w 11 tyg Jest to moje pierwsze dziecko i jestem silnie podekscytowana Termin mam wg USG na 10 Czerwca
Pozdrawiam
Mam na imię Dagmara, w CZERWCU D ) kończę 24 lata, małżeństwem jesteśmy krótko, bo dopiero 3 tyg Jestem z Puszczykowa, ale mieszkam w Poznaniu. Jestem niestety jeszcze studentką 4tego roku inżynierii procesów chemicznych... cóż jeszcze moge napisac, uwielbiam to forum poza tym uwielbiam czytac i oglądac 'On ona i dzieciaki'
O ciąży dowiedziałam się PÓŹNO !! w 11 tyg Jest to moje pierwsze dziecko i jestem silnie podekscytowana Termin mam wg USG na 10 Czerwca
Pozdrawiam
Ostatnia edycja:
forever_young
Niemłoda mama Młodej
No to już rozumiem dlaczego Doggi skoro jesteś kociarą
Witam Mamy Czerwcowe,
czytam Was już bardzo długo i stwierdziłam, że muszę się w końcu przedstawić.
Ja przecież Was znam już dobrze więc wypada, abyście i Wy coś tam wiedziały o mnie;-).
Ostatnio każdy dzień zaczynam od sprawdzenia co tam u Was słychać...
Nazywam się Magda (33 l), mieszkam w ukochanej Gdyni. Mam małżona, córkę (4lata) i drugą w drodzę (termin z om: 06.06., z ostatniego usg: 01.06.).
Czuję się dobrze aczkolwiek od 2 miesięcy (!) dokucza mi rozchodzące się spojenie łonowe.
Poza tym ciąża ok.
Pozdrawiam Was serdecznie!
Magda-Polkajka
czytam Was już bardzo długo i stwierdziłam, że muszę się w końcu przedstawić.
Ja przecież Was znam już dobrze więc wypada, abyście i Wy coś tam wiedziały o mnie;-).
Ostatnio każdy dzień zaczynam od sprawdzenia co tam u Was słychać...
Nazywam się Magda (33 l), mieszkam w ukochanej Gdyni. Mam małżona, córkę (4lata) i drugą w drodzę (termin z om: 06.06., z ostatniego usg: 01.06.).
Czuję się dobrze aczkolwiek od 2 miesięcy (!) dokucza mi rozchodzące się spojenie łonowe.
Poza tym ciąża ok.
Pozdrawiam Was serdecznie!
Magda-Polkajka
Doris:-)
Moderatorka Mama super Czwórki :-)
Witaj Polkajka i zapraszamy do duskusji na innych wątkach :-)
No to już rozumiem dlaczego Doggi skoro jesteś kociarą
heheh, była Daga, potem Dagi i ktoś przekrecił na Doggi i tak zostało
_Angel_
Mama małej stokrotki
no i ja również witam Polkajka
reklama
agatkaT
Fanka BB :)
witaj POLKAJKA :-)
Podziel się: