reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się :-)

reklama
Witaj evaUSA1 :) ja z suwaczkiem męczyłam się pół dnia ale widzę, że Tobie poszło o wiele lepiej ;-) powinnam chyba od razu poprosić o pomoc :-D

Nie zauważyłam że jest taki wątek !!... A tyle wypisuj i wyczytuje, więc wypada się przedstawic.... ;)

Mam na imię Dagmara, w CZERWCU :)D ) kończę 24 lata, małżeństwem jesteśmy krótko, bo dopiero 3 tyg ;) Jestem z Puszczykowa, ale mieszkam w Poznaniu. Jestem niestety jeszcze studentką 4tego roku inżynierii procesów chemicznych... ;) cóż jeszcze moge napisac, uwielbiam to forum :p poza tym uwielbiam czytac i oglądac 'On ona i dzieciaki' :p

O ciąży dowiedziałam się PÓŹNO !! w 11 tyg :D Jest to moje pierwsze dziecko i jestem silnie podekscytowana :) Termin mam wg USG na 10 Czerwca ;)

Pozdrawiam :) :)

Ostatnia edycja:
Witam Mamy Czerwcowe,
czytam Was już bardzo długo i stwierdziłam, że muszę się w końcu przedstawić.
Ja przecież Was znam już dobrze więc wypada, abyście i Wy coś tam wiedziały o mnie;-).
Ostatnio każdy dzień zaczynam od sprawdzenia co tam u Was słychać...

Nazywam się Magda (33 l), mieszkam w ukochanej Gdyni. Mam małżona, córkę (4lata) i drugą w drodzę (termin z om: 06.06., z ostatniego usg: 01.06.).
Czuję się dobrze aczkolwiek od 2 miesięcy (!) dokucza mi rozchodzące się spojenie łonowe.
Poza tym ciąża ok.

Pozdrawiam Was serdecznie!
Magda-Polkajka

reklama
Do góry