reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy się :-)

reklama
i ja sie przyłączam do powitania, choć czasem mi sie zdaje, ze jeszcze sie nie zadomowiłam...
no i gratuluje bliźniaków

Witam, jestem na forum od jakiegoś miesiąca a jeszcze się nie przedstawiłam cóż za wstyd. No więc tak mam na imię Martyna,mam 20 lat jestem z okolic Częstochowy. Obecnie razem z moim partnerem mieszkamy u moich rodziców. Z M jestem już ponad dwa lata, poznaliśmy się przez internet,potem znajomość tak się rozwinęła że zaręczyliśmy się a w obecnym czasie czekamy na dzidziusia, który na świat ma przyjść 11 czerwca. Postaram się być aktywna w miarę swoich możliwości. I mam nadzieję że poznam wiele czerwcowych mam :-)

reklama
Do góry