reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy się :-)

Witam miłe Panie,
mam na imię Ania, mieszkam w Elblągu, mam 28 lat, planowana data porodu to 14 czerwca i pewnie tak jak wszystkie tutaj nie mogę się doczekać tej chwili.

Pozdrawiam

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamy :)
Jestem przyszłą czerwcową mamą i w sumie dopiero znalazłam Wasze forum.
Mam 26 lat i mieszkam w Czechowicach (woj.śląskie). Mam termin na 29 czerwca i spodziewam się synka, który będzie miał na imię Tymon.
Już nie mogę się doczekać :)
Pozdrawiam :)

Witamy Cie bardzo serdecznie!!! Widzę że mamy dużo wspólnego :-) ja też mam termin na 29 czerwca i również spodziewam się synka. Nawet imię wybrałyśmy podobne - mój będzie miał na imię Tymek tzn Tymoteuszek :tak:;-) pozdrawiam

Witam miłe Panie,
mam na imię Ania, mieszkam w Elblągu, mam 28 lat, planowana data porodu to 14 czerwca i pewnie tak jak wszystkie tutaj nie mogę się doczekać tej chwili.

Pozdrawiam

OOO wreszcie ktoś bardzo blisko mnie - ja jestem z Malborka, teraz kupiłam z mężem mieszkanko w Tczewie ale korzenie to korzenie ;-)
Witam serdecznie

reklama
Do góry