reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się

Witam :-)

imię : Karolina
miasto : Kraków; w planach: do miesiąca czasu przeprowadzka do Gdyni
stan cywilny : mężatka od 25/10/2008
ilość dzieci : 0; Maleństwo w brzuszku skończyło 12 t.c.

Pozdrawiam
:wink:

reklama
No to na mnie pora:imie-Sylwia,wiek prawie 27,miasto-Zdunska Wola,stan cywilny-mezatka od20.04.2002,dzieciaczki-synus Oskarek ur 17.10.2002,Aniołek14.01.09,Aniołek10.04.09 ,Dzidziolek w brzuszku:)

Ostatnia edycja:
Witam wszystkie ciężarówki:-)

Imię:
Basia
Miasto: Oława- od października 2008 Aberdeen- Szkocja
Stan cywilny: Mężatka
Ilość dzieci: Wymarzone, upragnione, wyczekane maleństwo albo dwa w brzusiu od 12 tygodni.

Witam wszystkie Styczniowe Mamy:-)

imię: Karolina
miasto: Perugia (Wlochy)
stan cywilny: wolny zwiazek
ilość dzieci: od 14 tygodni pierwsze dzieciatko w brzuchu

pozdrawiam serdecznie :-)

Ostatnia edycja:
Witam, pewnie ostatnia tutaj i ... :szok: najstarsza na bank, prześledziłam cała listę:-)
Mam na imię Karolina i mam 39 lat :szok:, jestem mężatką i mieszkam w Wielkopolsce.
To moja druga ciąża, tyle, że poprzednia miala miejsce 16lat temu. :szok: Obecnie dzidzia w brzuszku, termin 26 styczeń 2010.

Przyjmijcie do grona, :-)

Witam, pewnie ostatnia tutaj i ... :szok: najstarsza na bank, prześledziłam cała listę:-)
Mam na imię Karolina i mam 39 lat :szok:, jestem mężatką i mieszkam w Wielkopolsce.
To moja druga ciąża, tyle, że poprzednia miala miejsce 16lat temu. :szok: Obecnie dzidzia w brzuszku, termin 26 styczeń 2010.

Przyjmijcie do grona, :-)

Wiek nie gra tutaj żadnej roli :happy: W imieniu pozostałych Przyszłym Mam: witam serdecznie :happy:
No i kolejna Karolina w naszym gronie :-)

Pozdrawiam serdecznie
karola ;-)

chyba sie jeszcze nie wpisywalam :-)

imię : Marta
miasto : kolo wrolawia

stan cywilny : mężatka

ilość dzieci : synus z grudnia 2006, aniolek ze stycznia 2009 no i aktualna fasolinka :)

dokładnie wiek to tylko liczba, a tutaj liczy się dusza, ale mi wyszło poetycko :-D
witamy serdecznie i zapraszamy do pisania tylko ostrzegam tempo na wątku głównym jest nieziemskie :-p

reklama
Kaja, nie przejmuj sie ! Moja jedna znajoma urodzila pierwszego synka w wieku 40 lat, sasiadka urodzila drugie dziecko w wieku lat 45. Obydwa dzieciaczki sa zdrowe, teraz juz duze, a mamy czuly sie bardzo dobrze podczas ciazy i potem. Pozdrawiam !

Do góry