reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się

no to i ja sie przedstawię:)
Imię - Beata
wiek - 28 (rocznikowo)
miasto- Warszawa/Mrozy
dzieci - na zewn. jeszcze nie ma, w brzuszku pierwsza faolinka-jerzynka;-)
stan cwyilny - mężatka od 2006

witam jeszcze raz wszystkie ciężaróweczki!!!!

reklama
Witam z rana:tak:
imię : Justyna
miasto : okolice Pruszcza Gdańskiego, 30 km od Gdańska
stan cywilny : mężatka od 16/09/2006
ilość dzieci : 1 aniołek w niebie 5tc(04.09.08),obecnie kruszynka w brzuszku

pozdrawiam wszystkich serdecznie

W takim razie ja też sie przedstawie
Imie Sylwia
Miasto Zduńska Wola
Wiek 26
Stan cywilny mężatka od 10.09.2005
Dzieci córka Julia 24.05.2006,aniołek w niebie 24.10.2008,dzidzia w brzuszku 14 tydzie
Pozdrawiam wszystkie styczniuweczki:-)

Imie Agnieszka
Miasto Istanbul
Wiek 24
Stan cywilny mężatka
Dzieci spodziewamy sie naszego pierwszego malenstwa :)

eiktpc0zru0tc8tg.png

To i ja. :)
imię :
Kasia
miasto : Warszawa
stan cywilny : mężatka od 5 lat
ilość dzieci : 4-letnia córka + bliźniaki w drodze

reklama
Ale brzydko się zachowałam ,pisze na forum i nawet się nie przedstawiłam, przepraszam dziewczyny :zawstydzona/y:zatem zaczynam od początku:
Imię Monika
Wiek 28 lat
Miasto - Słupsk
Dzieciw brzuszku Brzoskwinka albo Brzoskwinek ,to moja pierwsza ciąża
Stan cywilny mężatka od 07/01/2006 roku
Pozdrawiam Was gorąco:-) i ciesze się że, jestem w społeczności styczniowych mam:-)

Do góry