reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się!!!

Witam:-)
Mam na imię Ola. Mam 32 latka. Jestem mężatką i mam 3-letniego synka. Mieszkamy pod Poznaniem.
To moja druga ciąża i mam nadzieję, że tym razem będzie dziewczynka:-)
Ciążę prowadzi ten sam doktorek co za pierwszym razem, więc juz mam wyrobione dobre zdanie i zufanie.
To by było tyle - tak w skrócie.

reklama
to teraz ja. mam na imię Sylwia, mam 30 lat (w swoje 30 urodziny dostałam cudny prezent bo byłam na usg :-)), mąż Tomek dwa lata starszy,. Jesteśmy 5,5 roku po ślubie, mamy w domku Trzylatka Krzysia - od września przedszkolaka (koniec Niani - kasa w kieszeni :-D). Mieszkamy sobie we Wrocławiu, od urodzenia Krzysia w nowym mieszkanku (poprzednio wynajmowaliśmy w kamienicy - 3 piętro makabra, teraz mam parter z ogródkiem:-)). Jestem chemikiem, pracuje w Laboratorium ale teraz trochę mniej przy odczynnikach groźnych. Buziaki!

Teraz ja... :-)
Mam na imię Magda, lat 32, od prawie dwóch lat zaobrączkowana. Z moim M jesteśmy razem blisko sześć lat i mieszkamy w Niemczech. Mamy dużego, czarnego i kudłatego psa.
Jakiś czas temu podjeliśmy decyzję, że teraz jest dla nas najlepszy czas na powiększenie rodziny. Po zrobieniu kompletu badań, dostaliśmy zielone światło...:tak: No i po trzech miesiącach starań zobaczyłam dwie kreski na teście. :-)
To moja pierwsza ciąża i jak wszystko pójdzie dobrze to w kwietniu zostanę mamą. Po cichu oboje liczymy na dziewczynkę i mamy na nią 50% szans. :-D

Witam,
Mam na imię Joanna, lat 29, od prawie dwóch lat zaobrączkowana. Mieszkamy w Warszawie. Jest to moja pierwsza ciąża, nie ukrywam, że jest ona dla nas miłą niespodzianką....

Cześć!!!
Mam na imię Daga i jestem z Bydgoszczy. Mam 24 lata i na co dzień studiuje medycynę. 03.08 obchodziłam pierwsza rocznice ślubu. Termin porodu mam na 16 kwietnia i jest to nasze pierwsze dziecko.

Pozdrawiam wszystkich gorąco

Daga

Jak super ze jest ktos z śląska:)
ja mam na imie Magda i mam 25(już)latek, moj najukochanszy maz Grzegorz jest 3 miesiace(tylko)młodszy..mieszkamy w domku z ogrodkiem i slicznym pieskiem w Bedzinie.....to nasza 3 ciaza-2 poronione:( ale teraz wierzymy ze aniolek do nas wrocil..jestem w 9 tyg ciazy, pracuje w przedszkolu, a maz jako inzynier w zagraniczej firmie....jesli urodzi nam sie synek bedzie Piotrus, a jak coreczka to Agnieszka. 1.09 obchodzilismy 1 rocznice slubu..

Witam Wszystkie szczęśliwe kwietnióweczki!!!
Mam na imię Asia i 27 latek, z mężem (rówieśnikiem) mieszkamy na śląsku niedaleko Rybnika (dokładnie w Rydułtowach) razem z naszym psiakiem. Jesteśmy ze sobą 9 lat, a po ślubie już 2 (ale ten czas leci):-D Jest to nasza pierwsza ciąża i mamy nadzieję, że wszystko będzie ok. Pozdrowionka!!!:-)

Ja sie rowniez przedstawie.
Mam na imie Ewa i w tym roku koncze 31 lat. Moje malzenstwo jednak nie trwalo dlugo:happy: a owocem wielkiej milosci jest 6,5 roczna Natka. Eks-maz jest bardzo dobrym i kochajacym ojcem co ulatwia wspolne wychowywanie dziecka nie pod wspolnym dachem. Od dwoch lat jestem w nowym zwiazku i dokladnie dzis mamy rocznice. No i w kwietniu spodziewamy sie naszego potomka. Od dwoch lat nie pracuje, choc zawsze jest cos do roboty.:tak:

reklama
Do góry