reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie....

Witam wszystkie przyszle mamusie:) :happy:
imię:
Aneta
stan cywilny: jeszcze panna :)
zawod lub wykonywana praca: do niedawna studentka
data porodu
20 lipiec
gdzie mieszkamy:
Gdansk
w moim brzuszku mieszka: Slodka dzidzia, dzis okazalo sie, ze dziewuszka, tak wiec albo Zosia albo Antosia:)

reklama
Witam wszystkie przyszłe mamusie :):-):-)
Również pragnę dołączyć do grona zaprzyjaźnionych, więc kilka słów o mnie:
imię: Kasia
stan cywilny: mężatka
ilość już posiadanych dzieci: to nasze pierwsze maleństwo:happy2:
data porodu: 23 lipca
zawód lub wykonywana praca: studentka
mieszkamy: Wrocław
w moim brzuszku mieszka: kochane maleństwo:-D

Witam mamusie lipcowe:-)
imie: Lidka
stan cywilny: mezatka
dzieci: pierwsza ciąża
data porodu: 16 lipiec,
mieszkamy: Piła
zainteresowania: podroze
w moim brzuszku mieszka: malutki skarbek

Witam araczej witamy :-)
My też się przedstawimy:
imię: Liwia
stan cywilny: mężatka :-)
ilość już posiadanych dzieci: pierwiastka
zawód lub wykonywana praca: studentka ostatniego roku , ostatnio porzuciłam pracę
data porodu
12 lipiec 2008 r
gdzie mieszkamy:
Olsztyn
w moim brzuszku mieszka : kochana dzidzia, która ostatnio się okazała chłopcem mimo iż przez 20 tc miałam przeczucie że to dziewczynka i w tenże sposób z Zuzi zrobił się Adaś :-):-D

to ja też się wpiszę
Imię Ewa
Wiek 21
Stan cywilny mężatka
Dzidziuś pierwszy , bardzo chciany
zawód za rok pedagog hi hi (studentka)
MIejscowość Katowice
data porodu 23. 07.
pozdrawiam wszystkie mamusie:-)

Witam serdecznie wszystkich:-)

Mam na imię Marta mam 29 lat, wraz z mężem oczekujemy naszego pierwszego upragnionego maleństwa. Termin porodu mam na 27 lipca, jak na razie jestem szczęśliwa i przestraszona ale to podobno normalne heheh mam nadzieję że znajdę oparcie tutaj
icon7.gif

Pozdrawiam wszystkich
icon10.gif

też się przedstawimy:))))
imię: Renia
stan cywilny: szczęśliwa żonusia Przemusia
termin porodu: 24 lipiec 2008
ilość posiadanych dzieci: Groszek jest pierwszym i bardzo wyczekiwanym skarbem (bedzie chłopak - pokazał ostanio na USG klejnoty rodowe)
miejscowość: od niedawna Chorzów (nowa ślązaczka) ale sercem dolnoślązaczka
zajęcie: chodzimy z Groszkiem na studia podyplomowe dwa razy w miesiacu, a tak na codzień siedzimy w domku (wcześniejszy macierzyński:))))

Fajnie że dołączyliśmy do Was
pozdrowienia

Witam serdecznie, oto my:
IMIĘ - Gosia
WIEK - 33 latka
STAN CYWILNY - "panna z odzysku"
TERMIN PORODU - 7-11 lipca
ILOŚĆ POSIADANYCH DZIECI - ciąża druga, ale dzidziol pierwszy
ZAWÓD LUB WYKONYWANA PRACA - referent
GDZIE MIESZKAM - Grudziądz
W MOIM BRZUSZKU MIESZKA - najcudowniejszy, najbardziej wyczekiwany SYNUŚ!!!!!

reklama
Witam, to ja tez sie wpiszę :)))
imię: Pati
stan cywilny: mężatka
ilość już posiadanych dzieci: pierwsza dzidzia
data porodu: 4 lipca ale pewnie bedzie później :)))
zawód lub wykonywana praca: pracuje w biurze
mieszkamy: Gdańsk Wrzeszcz
w moim brzuszku mieszka: jeszcze nie wiem kto? nie chce pokazać ale moze już w piątek sie dowiem :))) wiem ze jest rozrabiaką, bo kci się i wierci i fika koziołki :)))) a i ma dużo kłopotków i bardzo się wstydzi :)))