reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy sie!

reklama
Witajcie,

Nazywam się Magda i jestem mamą Piotrusia, który wczoraj skończył 7 miesięcy. Urodził sie 5 czerwca 2008 r. 54 cm i 3660. Obecnie waży ok. 8700 i ma ok. 74 cm. Od tygodnia zaliczamy pierwsze przeziębienie i przy okazji szukania różnych metod jak mu ulżyć trafiłam na BB. A ponieważ ciepło bije od Was ogromne od razu postanowiłam dołączyć.
Tymczasem zmykam biedzić się jak ustawić swój profil :baffled:

Pozdrawiamy serdecznie :-)

Skoro zostalem wywolany (czerwcowek :D) do tablicy to napisze pare slow o nas

Mam na imie Tomek. Mam 23 lata. Pochodze ze Slaska ale w celach zarobkowo-poznawczo-studyjnych wyjechalem do Poznania. Przez kumpla z pracy poznalem Beatke ktora ma lat 25. Nie jestesmy ze soba dlugo ale jest nam razem bardzo dobrze i strasznie cieszymy sie z fasolki. Ja tez mam fajna tesciowa ale szwagrow to juz mam megafajnych :p
Ja jestem Doradca Handlowym (dumna nazwa) w Castoramie a Beatka jest specjalisto ds kontroli jakosci

Na razie wystarczy :p
hej:))) mam na imię olga i mam 28lat. jestem mamą 2 letnniego alexandra i jestem w 22 tyg ciąży. pochodzę z kielc a obecnie mieszkam w portarlington - co.offaly...nie pracuje obecnie a jestem z wykształcenia ekonomistą i terapeutą dzieci upośledzonych umysłowo. mój partner Sebastian pracuje jako ochroniarz w G4S i prawie go nie ma w domu a ja jestem strasznie samotna i tęsknie za Polska:(((

hej:))) mam na imię olga i mam 28lat. jestem mamą 2 letnniego alexandra i jestem w 22 tyg ciąży. pochodzę z kielc a obecnie mieszkam w portarlington - co.offaly...nie pracuje obecnie a jestem z wykształcenia ekonomistą i terapeutą dzieci upośledzonych umysłowo. mój partner Sebastian pracuje jako ochroniarz w G4S i prawie go nie ma w domu a ja jestem strasznie samotna i tęsknie za Polska:(((

Witaj Olga!
Zajżyj jeszcze na forum przyszłe mamy 2009 tam podzielisz się z iinymi przyszłymi mamami pierwszymi ruchami dzidziusia itp :tak:

reklama
Witam wszystkie mamusie!
:-)Cześć mam na imię Ewa i ma córeczkę Julię , która właśnie skończyła 5 miesięcy 30 grudnia.Urodziła się 30. 07.2008roku miała 58 cm i ważyła 3890kg była duża a teraz ma prawie 9 kg, więc jest co nosić. W przyszłym tygodniu wybieram się już do pracy i zaczynam się przejmować jak to wszystko będzie.......trochę się boję czy dam radę pogodzić się z tą rozłąką .Pozdrawiam wszystkie mamy.:-(

moz-screenshot.jpg
moz-screenshot-1.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry