reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie!

reklama
Witajcie,

Nazywam się Magda i jestem mamą Piotrusia, który wczoraj skończył 7 miesięcy. Urodził sie 5 czerwca 2008 r. 54 cm i 3660. Obecnie waży ok. 8700 i ma ok. 74 cm. Od tygodnia zaliczamy pierwsze przeziębienie i przy okazji szukania różnych metod jak mu ulżyć trafiłam na BB. A ponieważ ciepło bije od Was ogromne od razu postanowiłam dołączyć.
Tymczasem zmykam biedzić się jak ustawić swój profil :baffled:

Pozdrawiamy serdecznie :-)

Skoro zostalem wywolany (czerwcowek :D) do tablicy to napisze pare slow o nas

Mam na imie Tomek. Mam 23 lata. Pochodze ze Slaska ale w celach zarobkowo-poznawczo-studyjnych wyjechalem do Poznania. Przez kumpla z pracy poznalem Beatke ktora ma lat 25. Nie jestesmy ze soba dlugo ale jest nam razem bardzo dobrze i strasznie cieszymy sie z fasolki. Ja tez mam fajna tesciowa ale szwagrow to juz mam megafajnych :p
Ja jestem Doradca Handlowym (dumna nazwa) w Castoramie a Beatka jest specjalisto ds kontroli jakosci

Na razie wystarczy :p
hej:))) mam na imię olga i mam 28lat. jestem mamą 2 letnniego alexandra i jestem w 22 tyg ciąży. pochodzę z kielc a obecnie mieszkam w portarlington - co.offaly...nie pracuje obecnie a jestem z wykształcenia ekonomistą i terapeutą dzieci upośledzonych umysłowo. mój partner Sebastian pracuje jako ochroniarz w G4S i prawie go nie ma w domu a ja jestem strasznie samotna i tęsknie za Polska:(((

hej:))) mam na imię olga i mam 28lat. jestem mamą 2 letnniego alexandra i jestem w 22 tyg ciąży. pochodzę z kielc a obecnie mieszkam w portarlington - co.offaly...nie pracuje obecnie a jestem z wykształcenia ekonomistą i terapeutą dzieci upośledzonych umysłowo. mój partner Sebastian pracuje jako ochroniarz w G4S i prawie go nie ma w domu a ja jestem strasznie samotna i tęsknie za Polska:(((

Witaj Olga!
Zajżyj jeszcze na forum przyszłe mamy 2009 tam podzielisz się z iinymi przyszłymi mamami pierwszymi ruchami dzidziusia itp :tak:

reklama
Witam wszystkie mamusie!
:-)Cześć mam na imię Ewa i ma córeczkę Julię , która właśnie skończyła 5 miesięcy 30 grudnia.Urodziła się 30. 07.2008roku miała 58 cm i ważyła 3890kg była duża a teraz ma prawie 9 kg, więc jest co nosić. W przyszłym tygodniu wybieram się już do pracy i zaczynam się przejmować jak to wszystko będzie.......trochę się boję czy dam radę pogodzić się z tą rozłąką .Pozdrawiam wszystkie mamy.:-(

moz-screenshot.jpg
moz-screenshot-1.jpg

Ostatnia edycja:
Do góry