reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy sie!

Witajcie :-)
Poudzielałam się już trochę u Was na forum, ale chyba się nie przedstawiłam :zawstydzona/y:
Wybaczcie, może dlatego jakoś nie zawsze otrzymywałam odpowiedzi na swoje pytania :-p.
No więc się poprawiam i już piszę...
Mam córeczkę Oleńkę(niespodziewankę), urodzoną 23 czerwca :-D, waga 3450g i 56 cm długa :-). Sama obecnie uczę się być mamą, a przed porodem sama nauczałam w szkole :tak:.
Pozdrawiam czerwcowe dzieciaczki i ich mamusie :-D!

reklama
Joasiek witaj ponownie :-) i mam nadzieje, że na dłużej już zabawisz ;-) a to, że nie zawsze otzrymywałaś opdowiedzi... no cóż, wszechwiedzące nie jesteśmy ;-):-D

Witaj Joasiek. Nie martw się brakiem odpowiedzi na wszystkie posty, nie zawsze wiemy co napisać.
To juz mamy panią od polskiego a teraz od matmy. Ale fajnie.
Ja uwielbiałam matematykę ;-). A i polski też Madziu;-)

reklama
Do góry