reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy sie!

reklama
witajcie to to ja moze teraz oficjalnie wasze forum znalazłam niedawno dzieki mojej przyjacółce ze studiów która miesią po mnie urodziła i buszowała z wami od poczatku , mnie zajelo chyba tydzień żeby od poczatku wszystko nadrobić i poczytac no i oczywiście poznac was wszystkie zaluje że nie byłam z wami od poczatku stanowicie wspaniałą grupe , mnustwo wsparcia jestescie niesamowite , no to teraz ja chciałam napisac kilka słów o sobie jestem szczęsliwa mama 2 córeczek Nela i Marika jeden skarb ma 8 lat właśnie w poniedzialek zaczyna 2 klase, a drugi malutki ma 2 miesiace w tej chwili zajmuje sie dziewczynami i od czasu do czasu z doskoku wpadnę do firmy i pomoge mężusiowi w obowiazkach , choć większosci roboty robie w domku przy komputerze , mieszkamy całarodzinka w lodzi i tu całuje wszystkie czerwcowe łodzianki, czy mam szanse na przyjęcie to wspanialych czerwcówek ;-)

reklama
Do góry