reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poznajmy sie

iwonka2006

Szczesliwa mamusia!
Tu mozna sie przedstawic i opowiedziec o sobie troszke:tak::-)

Mam na imie Iwona,mam 29 lat:szok:Moj ukochany to Robert:-)Nie jeszcze moj maz ale w krotce bedzie:-)Mamy juz jedne wspaniale dziecko,nasza coreczke Vanesske i wystaralismy sie o rodzenstwo dla niej ktore na swiat ma przyjsc kolo 16 maja:tak::-)Mieszkamy wspolnie w Warszawie.

reklama
no to teraz ja ;-)
Imie - Patrycja, wiek - 24, choc wszyscy daja mi nie wiecej niz 16 ;-) taki psa urok, hehe. Mam cudnego synka Filipka (ur. 21/12/2006) i kofanego meza - Dawida :-) Mieszkalam cale zycie w Gdyni (moje ukochane miasto!), a teraz w sasiadujacym z nia miasteczku - Rumi :-) i bedziemy sie za jakis czas przenosic na jakies wieksze mieszkanko.
aha, studiuje polonistyke, na razie zaliczam ostatnie egzaminy drugiego roku :-) i mamy firme sprzedajaca zabawki przez internet ;-) hehehe, nasze dzieci beda mialy dobrze ;-)

Chyba będę tu seniorką - Ola, 32 lata, pierwszy synek Maksio urodzony we wrześniu 2005, druga dzidzia w drodze.
Mąż Tomasz, mieszkamy jeszcze w Pile, ale za moment nie wiadomo gdzie. Pochodzimy z Warszawy (mąż) i Konstancina (ja).

CZESC MAM NA IMIE KAROLINA MAM 23 LATA POCHODZE Z KIELC ALE OD 4 LAT MIESZKAM NA TENERIFIE:-) MAM WSPANIALEGO MEZA I KOCHANEGO SYNUSIA URODZIL SIE 21.12.2006 :tak:Z MOICH OBLICZEN WYCHODZI ZE JESTEM W 4 TYGODNIU DOKLADNIE DOWIEM SIE NA WIZYCIE KTOREJ NIESTETY JESZCZE NIE MAM;-):tak:POZDRAWIAM:-)

no to skoro tak to i mnie wypada sie przedstawić
mam na imię Monika mam 27 lat moja druga połówka to Jędruś. Mieszkam w Jaśle na Podkarpaciu i póki co chyba jako jedyna będę mamusią po raz pierwszy i będzie to moje wyczekiwane dzieciątko bo udało mi sie w 22 cyklu starań :-):-) no a co do terminu pojawienia się maluszka to póki co wychodzi na 19 maja:tak::tak:

witajcie dziewczyny
jak sie dzis okałało, tez tu pasuję:)) || na tescie i wszytsko jasne, ciałko moje juz jakis czas dawało mi znac ze ma nowego mieszkanca, ale nie moglam byc pewna. dzis wszystko sie potwierdziło, wiec - witajcie : ))

mam na imie iwona, mieszkam w lublinie z męzem, dwoma córeczkami - olą (9lat) i marcelką (6lat) i dwoma kotami - margolcią i bursztynem

pozdrawiamy serdecznie wszytskie mamusie i maleństwa
nasz termin - 18 maja:) data o tyle niezwykła dla naszej rodziny, bo tego dnia Ola ma imieninki, Marcelka była chrzszczona(dopel.sakramentu),jest to dzien urodzin JPII no i dodatkowo tego dnia w 2008 roku bedzie Olci rocznica I Komunii Świetej, no i moze ....

buziaczki dziewczynki

To teraz czas na mnie :-) Mam na imię Madzia i mam 22 lata. Razem z Mężem Maciusiem oraz naszym Skarbem Wiktorkiem mieszkamy w Pruszkowie koło Warszawy. Nasze szcęście 23,09 skończy sześć miesięcy :tak: termin wypada nam na 6 maja i bardzo cieszymy sie z tego powodu. pozdrawiam

Witam Majóweczki.
Jestem Sylwia Mam 24 lata, mój ukochany mężuś to Darek 31latek. Jesteśmy prawie 2 lata po ślubie (2 rocznica 24.09 :-)). Mieszkamy w Poznaniu.Spodziewamy się 2 dzidziusia (niestety pierwszą ciążę poroniłam w lipcu ub.r. w 8 tygodniu). Nasz dzidzius jak na razie jest zdrowy bije już serduszko. Termin określony przez Panią dr. 04.05.2008. Jużn nie możemy się doczekać:-)

Witam Was Forumowiczki,
tak naprawde jestem Agnieszka, ale wolaja na mnie Agita, co powstalo z polaczenia mojego imienia i hiszpanskiego slowa "ratita" oznaczajacego kolokwialnie osobe lekko postrzelona. Stad tez moj nick na Babybomm-ie.
Za 3 miesiace koncze 30 lat i po wytrwalych staraniach od 12 tygodni nareszcie jestem w ciazy. Ta wiadomosc calkowicie odmienila moje zycie i dodaje na co dzien sily i radosci, by budzic sie z usmiechem na ustach i dawac ten usmiech innym. Moj PTP przypada na 4 kwietnia 2008, a jak mowi intuicja, gwiazdy i USG 4D bedzie to chlopak, czego z calego serca pragne.
Od 6 lat jestem z moim ukochanym mezczyzna, przy ktorym mimo problemow uwierzylam w sens slow : nie opuszcze cie az do smierci. Oboje jestesmy muzykami i szczegolnie od tych magicznych 12 tygodni idziemy przez zycie spiewajaco.

reklama
Witaj Ratita :-) Aż miło się czyta takiego posta:tak:
Witam tesz wszystkie pozostale "majowe cięzaróweczki". Ja w sumie tez powinnam cosik o sobie napisac. Na imie mi Baska- co pewnie nie przyszlo Wam do glowy jak widzicie mojego nicka? ;-);-);-) Z moim ukochanym męzem Przemkiem i cudowną córeczka Julcią mieszkamy w Lubinie - ale jeszcze w tym roku sie wyprowdzimy do naszego domu wiec bedziemy mieszkac 50 km od Lubina. Moja coreczka jest z 11 Maja 2006i tak jak juz pisalam na innym wątku termin obecnej ciazy przypadnie dokladnie na ten sam dzien w ktorym miala sie urodzic Julcia (20 maja) :-) No to by było na tyle. Pozdrawiam Was wszystkie. Buzka

Do góry