reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy sie....

Witam wszystkie Panie.Postanowilam sie dołaczyc jesli mozna:-)??
Imie:Beata
stan cywilny:panna
miejsce zamieszkania:London-UK
dzieci:1sze w drodze
data porodu:29marca 08

reklama
witajcie, chetnie sie dolacze.. tak w ogole to szukam jakiejs mamy z gdyni..

Imie:Anna
stan cywily:mezatka(od 3 tyg)
zawod:stylistka fryzur
miejsce zamieszkania:gdynia (ale jestem poznanianka)
Data porodu: 16 marzec(ale ostatnio to sie zmienia)

Cześć
Mam na imię Wioletta, mieszkam w Warszawie. Mam synka Huberta ur.22.04.2001, teraz oczekuję drugiego dziecka - termin mam na 07.03.2008.
Miło mi będzie do Was dołączyć- jeśli można.

Czesc dziewczyny mam na imię Kasia mieszkam w Warszawie mam synka Kubusia.Achw lutym skończe 20 lat,Mój synek ma 3 i pół miesiąca.Pozdrawiam serdecznie;-)

Witajcie!!!Kasia i Wioletta rozgoście się w naszych skromnych progach i zapraszamy do pogaduch na wątku głównym.
P.S.Słodki ten twój Kubuś;-)

reklama
imię-Kasia
wiek-25lat
stan cywilny-mężatka od 31grudnia 2005r
mam syna Arusia ur 26 czerwca 2006r
data porodu 2-go syna 29marzec 2008r
mieszkam w Chorzowie

Do góry