reklama
Sylka-przepraszam-nie chcialam wywolac u ciebie takiego efektu. tak sobie wczoraj szperalam po kompie i znalazlam to zdjecie i mi sie przypomnialo co bylo dla mnie wazne przed ciaza hihihih.moja siostra w polsce mowi ze taki brzuch jak ja teraz mam ona miala w 6 miesiacu i ze to wcale nie tak dobrze bo w 6 bede wygladac jak w 9 hihih. moja szwagierka o ktorej juz wspominalam jest w 6 i ani sladu brzusia u niej-ale w pierwszej ciazy tez tak miala. glowa do gory-kiedy ty sie bedziesz cieszyc ze ci sie brzusio powieksza ja bede stekac bo nie bede sie w stanie poruszac taka bede napompowana.
sylka_k
mama styczniowa 2008
Anja widoczki piękne. Tak jak mówią Italia jest piękna.
Ja planuję w następnym roku pobuszować po Wenecji ale mój mężulek uważa, że to za wcześnie dla dzidzi:-(
A brzuszek w całej okazałości świeci blaskiem:-):-):-):-),
Masz się czym chwalić, bo u mnie nadal nic:-(
Ja planuję w następnym roku pobuszować po Wenecji ale mój mężulek uważa, że to za wcześnie dla dzidzi:-(
A brzuszek w całej okazałości świeci blaskiem:-):-):-):-),
Masz się czym chwalić, bo u mnie nadal nic:-(
Anja78
matka superstar
wenecja rzeczywiscie raczej nie nadaje sie na podroz z malym dzickiem w wozeczku,za duzo turystow, kanalow, przechodzenia przez mosty, ale podrozowanie z 9 mscnym dizeckiem,czemu nie,jak macie dobry i bezpieczny samochod, wynajac jakis fajny domek kampingowy-moze byc nawet Italia, przeloty krotkie i tanie:-)
My za rok sie nigdzie nie wybieramy, dobrze,ze mamy morze, plaze i jeziora w poblizu, ale mysle jak baby bedzie mialo +1 rok mozna na tydzien zostawic z babciami i pojechac ponurkowaca wakacje z 2latkiem juz sa bardziej realne-zalezy oczywiscie od charakteru dziecka
My za rok sie nigdzie nie wybieramy, dobrze,ze mamy morze, plaze i jeziora w poblizu, ale mysle jak baby bedzie mialo +1 rok mozna na tydzien zostawic z babciami i pojechac ponurkowaca wakacje z 2latkiem juz sa bardziej realne-zalezy oczywiscie od charakteru dziecka
reklama