reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

poznajmy się:)

No prosze Pumi, pomimio wielkiej zawiazalej przyjazni z sedesem:-p,nareszcie JEST!
Sliczny brzuszek!:-)

reklama
Sylka-przepraszam-nie chcialam wywolac u ciebie takiego efektu. tak sobie wczoraj szperalam po kompie i znalazlam to zdjecie i mi sie przypomnialo co bylo dla mnie wazne przed ciaza hihihih.moja siostra w polsce mowi ze taki brzuch jak ja teraz mam ona miala w 6 miesiacu i ze to wcale nie tak dobrze bo w 6 bede wygladac jak w 9 hihih. moja szwagierka o ktorej juz wspominalam jest w 6 i ani sladu brzusia u niej-ale w pierwszej ciazy tez tak miala. glowa do gory-kiedy ty sie bedziesz cieszyc ze ci sie brzusio powieksza ja bede stekac bo nie bede sie w stanie poruszac taka bede napompowana.

niedzielny piknik poza nowym jorkiem. moja szwagierka ( w blond wlosach juz z lekkim 6 lub 7 miesiecznym brzusiem) i ja w bialej czapeczce

Zdjecia pokoiku dzidzi przed akcja-masakra nie wiem jak w mogli mieszkac w tym pokoju 2ch malych chlopcow ich rodzice wynajmowali ta chate przez 5 lat i nawet scian nie pomalowali:no::no::no:

Anja widoczki piękne. Tak jak mówią Italia jest piękna.
Ja planuję w następnym roku pobuszować po Wenecji ale mój mężulek uważa, że to za wcześnie dla dzidzi:-(
A brzuszek w całej okazałości świeci blaskiem:-):-):-):-),
Masz się czym chwalić, bo u mnie nadal nic:-(

wenecja rzeczywiscie raczej nie nadaje sie na podroz z malym dzickiem w wozeczku,za duzo turystow, kanalow, przechodzenia przez mosty, ale podrozowanie z 9 mscnym dizeckiem,czemu nie,jak macie dobry i bezpieczny samochod, wynajac jakis fajny domek kampingowy-moze byc nawet Italia, przeloty krotkie i tanie:-)
My za rok sie nigdzie nie wybieramy, dobrze,ze mamy morze, plaze i jeziora w poblizu, ale mysle jak baby bedzie mialo +1 rok mozna na tydzien zostawic z babciami i pojechac ponurkowac:-pa wakacje z 2latkiem juz sa bardziej realne-zalezy oczywiscie od charakteru dziecka

reklama
no tak Anja- tylko pamietaj ze ty zlozylas zamowienie na grzeczne i spokojne hihihih. ja tez ale widze jak swiruje po brzuchu, czyli charakterek chyba odziedziczylo po mnie- oj bedzie szalone!

Napisz swoją odpowiedź...
Do góry