reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

poznajmy się:)

reklama
ja jestem z lewej.moze jutro jak kolezanka ochlonie po stracie komorki przesle mi zdjecia z jej aparatu to bedzie lepsza widocznosc:-)

ewa_adu to sie ciesze ze jestesmy sasiadkami, ja tez mam rodzine niedaleko ciebie, takze moj maz tez ma niedaleko swoja rodzinke ja w zerkowicach a maz w osieczowie. Pumi ladnie wygladasz tak ciazowo

jeszcze fotki z parku-ale jestem rozczarowana-chyba sobie wmawiam ze widac brzusio bo wcale nie widac-raczej kilogramy

To teraz przyszła kolej na mnie :-) Mam na imie Justyna, mam 26 lat, mieszkam w Kielcach :-) od października jestem szczęśliwą mężatką.
Zdjęcia jakimi chciałam się Wam pochwalić to są głównie fotki ze ślubu oraz mojego maleństwa i mojego brzucha ;-)

Justice, masz fajna figurke i ladnie ci sie brzuszek zarysowal a dzidzi przeslodka;-)
Pumi, ubierz sie w cos obcislego, bo w tej tuniczce rzeczywiscie jakos tak brzusia niewidac:dull:
Ja swoj uchowek sprobuje wkleic jutro:-)

Anja dziękuję bardzo za komplementy, ale z dnia na dzień ten brzusio wygląda na coraz większy;-)
Czekam na Wasze zdjątka :-)
Właśnie Pumi coś obcisłego załóż :-)

hihih-znalazlam swoje zdjecie zprzed ciazy i mnie nostalgia zlapala-wtedy liczylo sie dla mnie byle miec jak najmniej centymetrow w pasie a teraz wazne jest byle brzusio szybciej rosl i mozna sie bylo dumnie chwalic ze tam ktos pomieszkuje:cool2:
talia przed ciaza i talia w 12 tyg ciazy-mnie osobiscie sie ta druga podoba;-)

reklama
Pumi znowu wprowadzasz mnie w nastrój konsternacji.:-(
masz termin późniejszy ode mnie a brzuszek jak ta lala:-)
wczoraj byłam w sklepie dla bobasów (zaciągnęłam męża) i okazało sie , że pracuje tam nasz kolega, a prawie sąsiad. Obiecał dać najwyższy rabat na wszystkie artykuły i kartę stałego klienta-ale super!!!:tak::tak:
ale mnie zasmucił, bo powiedział, że mi nic nie widać, bo jego bratowa tez ma termin na styczeń i u niej to już bardzo widać:-:)-(

Do góry