reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się ;) czyli pogaduszki majowych mamuś

reklama
Jakoś przeoczyłam ten wątek:)

Lepiej późno niż wcale - jestem Magda, za dwa tygodnie stuknie mi 28 lat. Jestem z Kielc i to nasza pierwsza ciąża. Nie spodziewałam się, że pójdzie tak łatwo, ale udało nam się za pierwszym podejściem (wszyscy mówili, że to nie tak hop siup zajść w ciążę), choć myśli o dziecku chodziły nam po głowie już od roku. Z zawodu jesteśmy inżynierami budownictwa i póki co pracujemy w zawodzie - ja jako inżynier budowy (za miesiąc mam egzamin na uprawnienia), a mąż już jako kierownik budowy. Poza nim mieszka z nami jeszcze kot imieniem Kitka i trochę kwiatków, które uwielbiam :) Załączam ostatnie zdjęcie naszej przytulaski - z pozdrowieniami od Kitki ;)

Zobacz załącznik 649911

Witajcie!
Nazywam się Agnieszka. mieszkam na śląsku i mam 28 lat. Od ponad 3 lat szczęśliwa mężatka, a w związku już ponad 10 lat - niebawem 11!;)
To moja 5 ciąża, oby w końcu szczęśliwa...
Poroniłam 3 razy - po mimo milionów badań nie poznaliśmy powodów strat..
Jeden poród przedwczesny w 23 tyg ciąży spowodowany niewydolności szyjki macicy.
Nasz cud Staś ważył 535g i mierzył 32 cm. Walczył dzielnie 2 tyg, dał nam najpiękniejsze dwa tygodnie życia.
Nasz dzielny mały rycerzyk...

Termin porodu mam na 8 maja z Usg.
Życzę nam wszystkim spokojnych, donoszonych ciąż i zdrowych dzieciątek!

Cześć jestem Kasia z Katowic mam 30 lat, corcie Maje 7latke.
Tak podczytuje to forum i całkiem ciekawe więc zdecydowałam się dołączyć jeśli mozna:):):what:
Obecnie jestem w 9 tyg ciąży po 1,5 rocznych staraniach. Pozdrawiam wszystkie mamuski:D

Musi być dobrze. Ja niecierpliwie czekam na wizyte dopiero 18.11. I czekają mnie prenatalne bo bralam leki na depreche nie wiedząc że w ciąży jestem :( ale jestem dobrej mysli, lekarz powiedział że serduszko mocno bije i wszystko wygląda ok :)

Witam mam na imię Marlena mam 26 lat od niecałych 3 miesięcy jestem szczęśliwą mężatką :tak: mieszkam w Krakowie , w ciąże zaszłam w zasadzie na chwile po ślubie cieszyliśmy się miesiącem miodowym .... :-p w chwili obecnej jestem w 11 tyg ciąży :) chyba taki najbardziej udany prezent z okazji naszego ślubu hehe :-):-) szkoda tylko że nie mogę się w pełni cieszyć ciążą z mężem tan akurat chwilowo pracuje za granicą :-(. Miło mi wstąpić w wasze szeregi dziewczyny !!

reklama
Do góry