Witajcie kochane mamuśki mam na imię Marzena 27.lutego skończę 33 lata od czerwca 2007 roku jestem mężatką a od grudnia 2007 jestem mamą Dareczka teraz jestem w 21 tygodniu ciąży spodziewamy się dziewczynki Weroniczki termin mam na 08.07.2013r. jak pierwsze i drugie dziecko było planowane więc jesteśmy bardzo szczęśliwi w tej chwili jestem na zwolnieniu lekarskim jestem pewna że umowę będę miała tylko do dnia porodu więc później nie wiem co będzie dalej co z urlopem macierzyńskim i moim starym urlopem i tym z tego roku nie wiem jak to wszystko pozałatwiać
reklama
H
Huuuura
Gość
Witaj Marzen! Mamy mały dział z info o macierzyńskim itd. poczytaj, może się przydać
Karola1305
Zaangażowana w BB
Witajcie dziewczyny :-) jestem starą (trafiłam na forum zaraz na początku wątku lipcowego)-nową (powrót po długiej przerwie) lipcówką. Mam 28 lat i to moja pierwsza ciąża. Starania trwały 3 cykle i ,jak to zazwyczaj bywa, udało się kiedy starania miały zostać zawieszone na jakiś czas z powodów zawodowych. Ale pojawiły się najpiękniejsze dwie kreski na teście...ale kiedy to było...teraz już połówka!! Nie mogę uwierzyć Mama nadzieję, że mnie przyjmiecie z powrotem, bo z tego co udało mi się nadrobić to równe z was babki i będzie mi miło dotrwać z wami do rozpakowania a może i dłużej.
reklama
H
Huuuura
Gość
Witam serdecznie nowe i nowo/stare mamy Zdrowych dzieciaczków!!!!
Podziel się: