reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się- czyli ile mamy lat i kim jesteśmy :)

reklama
Hej :-) Bywam i znikam, ale w koncu postanowilam cos napisac o sobie/nas.
Nazywam sie Sylwia, mam 23 lata. Mieszkam od 7 lat w Holandii, urodzona i wychowana w Bialymstoku. Od prawie 3 lat szczesliwa mamusia Zuzanki, mama Aniolka i czekamy na nasza Polcie. Szczesliwa mezatka od ponad 2 lat.

Hej nazywam się Ewelina, w listopadzie stuknie mi magiczne 30. Mężatka od lutego tego roku, po 6-letniej znajomości.
Od 4 lat pracuję w ubezpieczeniach komunikacyjnych. Próbę powiększenia naszej rodzinki zaczęliśmy w październiku 2012 i udało się za pierwszym razem. :-) Teraz z utęsknieniem czekamy na naszą córeczkę.

Hej dziewczyny mam na imię Kamila 26lat miasto rodzinne Koszalin a obecnie Aberdeen /Szkocja gdzie prowadzę studio stylizacji paznokci , skończony licencjat z pedagogiki. Starania o dzidzię zaczęliśmy grudzień 2012 a teraz przyszła mamusia około 17 grudnia 2013 :-)

hej Marmolada?
Ja już miedzy Wami od jakiegoś czasu jestem , więc wypada napisać coś o sobie:)
Mam na imię Justyna, lat 26, mieszkam w okolicach Wrocławia. Kończę studia w tym roku, jednak przez problemy z ciążą jak wszystko pójdzie dobrze, to obronię się we wrześniu.
W sierpniu będziemy obchodzić z moim P. drugą rocznicę ślubu:)
O dzieciątko nie musieliśmy się długo starać, bo udało się już w pierwszym cyklu, a teraz czekamy na naszego kochanego synka:)

reklama
Cześć, mam na imię Ewa. W kwietniu, po dwóch latach znajomości z szanownym małżonkiem wzięliśmy ślub, a 3 dni po nim skończyłam 25 lat. Od stycznia 2012 jestem mamą Tymka, a w lipcu urodzi się nam córcia - niespodzianka, nieplanowana, ale z biegiem czasu coraz bardziej kochana i wyczekiwana.

Do góry