reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Poznajmy się- czyli ile mamy lat i kim jesteśmy :)

Cześć dziewczyny :). Dopiero kilka dni temu odkryłam to forum i postanowiłam do Was dołączyć :).

Mam na imię Marta, lat 24. Mężatka od 31.08.2012, razem jesteśmy już prawie 4 lata. Zrobiłam licencjat ze specjalności "pedagogika zdrowia z rehabilitacją społeczną". Nie pracuję (odpoczywam), gdyż postanowiliśmy z mężem, że powinnam skupić się na ciąży. Jest to moja 3 ciąża, niestety dwie poprzednie poroniłam w 8 i 9 tyg... Obecna ciąża także nie obeszła się bez problemów w pierwszych tygodniach, na szczęście teraz jest wszystko ok, termin mam na 30 lipca.

Ostatnia edycja:
reklama
Witam wszystkie mamusie :happy2:
Mam na imię Lila i już od dawna czytam BB forum - lipcówki :) dziś postanowiłam dołączyć i się przedstawić. Mam 28 lat, od lipca 2010 staram się być wspaniałą żoną, od 28 marca 2011 cudowną mamą, a od stycznia 2012 ogarniętą aplikantką adwokacką :) pozdrawiam z lubelszczyzny

reklama
Witam wszystkie prawie-mamy!
Mam na imię Ola, mam 28 (jeszcze) lat. Od 4 sierpnia 2012 r jestem mężata. :-D Mam mgr biologii (hmm... to chyba było przedłużenia młodości ale fajnie było ;-)) teraz jestem w ciąży i bycze się w domu. Termin mojego pierwszego porodu oceniono na 26 lipca ale zobaczymy czy tak będzie. :-)

Wasze forum znalazłam jakiś czas temu ale dopiero dziś je doceniłam i postanowiłam dołączyć.

Do góry