reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

pożegnanie ze smoczkiem

Ojej! ehehe czuje sie jakbym miala 5 latke a nie 3 latke.. :-D:-D:-D Moja przegryzla smoczek jak byla chora 1,5 roku miala i juz pozniej nie chciala go ssac... a pieluchy pozegnalismy jakies pol roku temu, nie sika w nocy, idzie sobie sama (!) do lazienki, robi na nocnik i heja spowrotem do lozka... :rofl2:

Zycze powodzenia w odzwyczajaniu! ;-)

reklama
Mój synek długo nie mógł pozbyć się smoczka, był do niego bardzo przywiązany:) Pewnego dnia po prostu go zabrałam i wyrzuciłam. Przez dwa dni miałam w domu mały dramat,ale potem jakoś o nim zapomniał. Ciężko było, nie powiem,ale opłaciło się

Do góry