reklama
Wierka ja nie znam, ale wiem ze fajne zabawki są też na amazon.co.uk , ja kupowalam mojej córci barbie na tej stronie, wiec moze tam spróbuj poszukać, czasem są rózne promocje i mozna cos tanio kupić
Orientujecie sie moze jak to jest z tym wózkiem w samolocie, czy mogę wziąć wózek + fotelik, wiem ze mozna jezeli fotelik jest częścią wózka , mój jest ale nie jest montowany na spacerówce, tylko musze najpierw zdjąć spacerówkę ze stelaża zeby zamontować fotelik i w związku z tym nie wiem czy mogę wziąć te dwie części czy tylko jedna
Orientujecie sie moze jak to jest z tym wózkiem w samolocie, czy mogę wziąć wózek + fotelik, wiem ze mozna jezeli fotelik jest częścią wózka , mój jest ale nie jest montowany na spacerówce, tylko musze najpierw zdjąć spacerówkę ze stelaża zeby zamontować fotelik i w związku z tym nie wiem czy mogę wziąć te dwie części czy tylko jedna
H
Harsharani
Gość
Tak. Musicie chyba zarabiac z mezem wiecej niz 40, zeby nie dostac...
Ja zawsze obliczalam tym:
kalkulator HMRC
a w ogole znalazlam super firme paczkowa! Z pl do uk w 3 dni mi dowiezli paki, cena tez ok- 25 funtow za jedna i 40 za 2
Ja zawsze obliczalam tym:
kalkulator HMRC
a w ogole znalazlam super firme paczkowa! Z pl do uk w 3 dni mi dowiezli paki, cena tez ok- 25 funtow za jedna i 40 za 2
Ostatnio edytowane przez moderatora:
ma_dzi_ulka
Mama Julki i Olafa
co do tax credits to naleza sie w tym roku podatkowym wszytkim krorzy maja ponizej 50000 dzwonilam wczoraj wiec info chyba pewne a na child benefit to ja przy pierwszym dziecku walczylam poltora roku a zwrocili mi tylko za 3 miesiace, niestety.Ale tam trzeba caly czas wydzwaniac i sie upominac, a przy drogim dziecku dostalam po 3 tyg.
Agnes- na lotnisku mowia zawsze ze albo jedno albo drogie ale mozna sobie dokupic do biletu kolejne rzeczy.Mnie niewpuscili z fotelikiem zamatowanym w wozek bo niby trzeba zlozyc wozek z ta czescia a ja musialam fotelik wyciagac przy skladaniu, ale to tez zalezy na kogo sie trafi na lotnisku!
Agnes- na lotnisku mowia zawsze ze albo jedno albo drogie ale mozna sobie dokupic do biletu kolejne rzeczy.Mnie niewpuscili z fotelikiem zamatowanym w wozek bo niby trzeba zlozyc wozek z ta czescia a ja musialam fotelik wyciagac przy skladaniu, ale to tez zalezy na kogo sie trafi na lotnisku!
Czesc dziewczyny,jesli sprzedajecie ciuszki po swoich maluchach to warto spróbować na Gumtree.Ja zaczelam na e-bayu ale czesto przesylka byla droższa niz ciuchy i wiele na tym nie zarobilam az jedna znajoma polecila mi wlasnie gumtree.Ogłoszenie dodaje sie za darmo,można wkleic chyba 9 zdjec.I tak udalo mi sie pozbyc większości ciuchów za £35
reklama
Podziel się: