reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poza granicami kraju- czyli Marcjanki tu i tam :)

reklama
dziewczyny mam takie pytanko do was była u mnie kolezanka i potrzebuje kredytu ale bank jej nie chce dac czy orientujecie sie moze w jakis firmach które udzielaja pozyczek oprócz providenta? bo ja w tych sprawach jestem nie kumata i nic nie wiem

pandzia- mówisz ze na marcówke sie przekwalifikujesz?:-D

17 stycznia w Lidlu beda serduszkowe gofrownice za 9.99L :-)

No prosze jakie tanie... tylko pamietam, ze ktoras z dziewczyn nie polecala tych serduszkowych... tylko nie pamietam czemu

Dzieki za Info! Nasza gofrownica przywieziona jescze z PL zepsuła nam się, ale na moje oko ona się w transporcie zepsuła i nie grzeje w ogóle z jednej strony.

Laski jakby któraś z Was szukała śpiworka do fotelika samochodowego, to mam na sprzedaż taki Wallaboo footmuff for car seat/baby carrier WARM RED . Jest tylko po Filipie. Sprzedaję go, bo z Filipem nie mieliśmy gondolki i mały jeździł w foteliku wpinanym na ramę mutsy, a teraz Tośka będzie jeździła w spacerówce z wkładką dla noworodka. U nas ten śpiworek sprawdził się super.

reklama
Dziwczyny moze wiecie gdzie znajde cos takiego?
Tylko nie w ikei bo mam daleko

Załączniki

• siat.JPG
    siat.JPG
    9,1 KB · Wyświetleń: 24
Do góry