reklama
H
Harsharani
Gość
to cie kochana połozna nie poinformowała dokładnie bo moja to odrazu mi mówiła bym poszła do recepcji po pieczatkę gp
mialam to samo z hanią tez mi polozna nie powiedziala, myslałam ze jej podpis wystarczy
Z Barnimem bounty pack dostalam podczas pierwszego skanu. Ale teraz tez nic. Musze sie zapytac o to poloznej. Co do reszty to nastepny jest na porodowce a potem dostaje sie 3-ci na oddziae na drogi dzien juz po porodzie.
nie,w tym problem ze nic od niej nie dostałam do tej pory,na jakąś niekumatą trafiłam,zresztą to tylko próbki. A wiecie czego jeszcze do tej pory nie dostalam... maternity exemption certificate. Dzwonilam do nich w listopadzie i mieli mi druga wyslac.Czekalam tak do stycznia,dalej nic wiec dzwoniłam ponownie i pani z która rozmawiałam stwierdziła ze mieli błąd w moim adresie i wyślą mi kolejna. Dobrze ze nie choruje,bo za wszystko musiałabym płacić wrrrr
Ja tez nie mam MEC,ale teraz chce isc do dentystki wiec bede potrzebowac..
Pinka, Anoli- A co do poloznej, to mnie troche wkurzyla, ale jest ok.. Za bardzo siostre K. z nia obgadywalam..i pewnie zapomniala hehe.
A do boots parenting club jestescie zapisane? K. mi dzisiaj odebral darmowa changing bag. Niby nic, ale jeden zakup z glowy.
I jeszcze pampers.co.uk... Oni wysylaja kupony i mam chyba 10 czy 20 i kazdy a to 70p, a to funt mniej za pieluszki i chusteczki.
Te bounty packi to mi sie jeszcze z innymi pomylily!
Bo sa bounty pack, ale jeszcze sa takie ktore mozna odebrac z argosa lub wszystkich lloyds pharmacy!
Tu macie link:
http://www.emmasdiary.co.uk/register
Trzeba sie zarejestrowac i wydrukowac sobie voucher
Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja jestem pozapisywana jeszcze jak z hanią chodziłam, zrobiłam aktualizacje ale jeszcze nic nie dostałam.
A tej torby tez nie dostałam od poloznej, jakos sie nie upomnialam a potem wbiłam sobie ze moze tylko w pierwszej ciazy ją dają wymysliłam co
A tej torby tez nie dostałam od poloznej, jakos sie nie upomnialam a potem wbiłam sobie ze moze tylko w pierwszej ciazy ją dają wymysliłam co
H
Harsharani
Gość
Wiecie co, z tymi torbami to mi sie zalezy czy macie polozna dojezdzajaca, czy na miejscu. Bo ja mam przychodnie, ale juz polozna ktora dojezdza ze szpitala i od niej nie dostalam.
Za to jak bylam na check up'ie w antenatal clinic dostalam az dwie (mamy polozna diabetyka polke z urodzenia i niechcacy dala mi dwie).
Za to jak bylam na check up'ie w antenatal clinic dostalam az dwie (mamy polozna diabetyka polke z urodzenia i niechcacy dala mi dwie).
Harszarani, a jak ta toroba z bootsa? Moze byc? Moze sama wezme, jak mi sie nie bedzie podobac, to kupie nowa
Ta torbe bounty mozna odebrac rowniez w sainsburym, od tygodnia moja aplikacja lezy i zapomnialam ja wypelnic.
Ja teczke z ulotkami dostalam na pierwszej wizycie jak rowniez plyte z nauka karmienia :-) ale jeszcze nie ogladalam.
Na polozna nie moge narzekac, o nic nie musze sie upominac, wszystko mi daje sama
Ta torbe bounty mozna odebrac rowniez w sainsburym, od tygodnia moja aplikacja lezy i zapomnialam ja wypelnic.
Ja teczke z ulotkami dostalam na pierwszej wizycie jak rowniez plyte z nauka karmienia :-) ale jeszcze nie ogladalam.
Na polozna nie moge narzekac, o nic nie musze sie upominac, wszystko mi daje sama
harsh- ja jestem zapisana w boots. Torba jest darmowa dla mam czy tatusiow zapisanych. Ogolnie kosztuje okolo 20 f. Torba fajna polecam ma przegrode na picie z powloka tak ze cieple mleczko nie wystygnie. Jeszcze ma inne male przegrodki i posiada mate do zmiany pieluszki.
Co do kuponu to ja sie gdzies rejestrowalam i dostalam vocher ale do Sainsbury.
Co do kuponu to ja sie gdzies rejestrowalam i dostalam vocher ale do Sainsbury.
H
Harsharani
Gość
Co do torby, to nie jest jakas wielka,ale ja generalnie nie uzywalam nigdy jakiejs specjalnej (moze dlatego, ze moje torby sa zwykle ogromiaste).
Wyglada tak:
Boots Parenting Club Changing Bag - Boots
Masala, tam powinno byc takie cos jak free goody bag...
Wyglada tak:
Boots Parenting Club Changing Bag - Boots
Masala, tam powinno byc takie cos jak free goody bag...
agacinko jak byłam na usg to leżały tam płyty dvd wzięłam sobie jedna ''from bump to breastfeeding'' właśnie wczoraj wieczorem ja oglądałam warto zobaczyć a plusem jest ze masz w języku polskim do wyboruJa teczkę z ulotkami dostałam na pierwszej wizycie jak również płytę z nauka karmienia :-) ale jeszcze nie oglądałam.
harsh a ty dostałaś voucher na ta changing bag?A do boots parenting club jestescie zapisane? K. mi dzisiaj odebral darmowa changing bag. Niby nic, ale jeden zakup z glowy.
co do kuponów to nic jeszcze nie dostałam a rejestrowałam się chyba już wszędzie;-) jedyne co mi przyszło to magazyn z sainsbury's little ones a na stronie emma's diary wydrukowałam sobie voucher i odebrałam w lloyd's pharmacy reklamówkę z ulotkami i próbkami
Ostatnia edycja:
reklama
agacinko jak byłam na usg to leżały tam płyty dvd wzięłam sobie jedna ''from bump to breastfeeding'' właśnie wczoraj wieczorem ja oglądałam warto zobaczyć a plusem jest ze masz w języku polskim do wyboru
harsh a ty dostałaś voucher na ta changing bag?
co do kuponów to nic jeszcze nie dostałam a rejestrowałam się chyba już wszędzie;-) jedyne co mi przyszło to magazyn z sainsbury's little ones a na stronie emma's diary wydrukowałam sobie voucher i odebrałam w lloyd's pharmacy reklamówkę z ulotkami i próbkami
A ja nie widze zadnego kuponu do wydrukowania
Podziel się: