reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poza granicami kraju- czyli Marcjanki tu i tam :)

reklama
to cie kochana połozna nie poinformowała dokładnie bo moja to odrazu mi mówiła bym poszła do recepcji po pieczatkę gp

mialam to samo z hanią:crazy: tez mi polozna nie powiedziala, myslałam ze jej podpis wystarczy:crazy:

Z Barnimem bounty pack dostalam podczas pierwszego skanu. Ale teraz tez nic. Musze sie zapytac o to poloznej. Co do reszty to nastepny jest na porodowce a potem dostaje sie 3-ci na oddziae na drogi dzien juz po porodzie.

nie,w tym problem ze nic od niej nie dostałam do tej pory,na jakąś niekumatą trafiłam,zresztą to tylko próbki. A wiecie czego jeszcze do tej pory nie dostalam... maternity exemption certificate. Dzwonilam do nich w listopadzie i mieli mi druga wyslac.Czekalam tak do stycznia,dalej nic wiec dzwoniłam ponownie i pani z która rozmawiałam stwierdziła ze mieli błąd w moim adresie i wyślą mi kolejna. Dobrze ze nie choruje,bo za wszystko musiałabym płacić wrrrr

Ja tez nie mam MEC,ale teraz chce isc do dentystki wiec bede potrzebowac..
Pinka, Anoli- A co do poloznej, to mnie troche wkurzyla, ale jest ok.. Za bardzo siostre K. z nia obgadywalam..i pewnie zapomniala hehe.

A do boots parenting club jestescie zapisane? K. mi dzisiaj odebral darmowa changing bag. Niby nic, ale jeden zakup z glowy.
I jeszcze pampers.co.uk... Oni wysylaja kupony i mam chyba 10 czy 20 i kazdy a to 70p, a to funt mniej za pieluszki i chusteczki.
Te bounty packi to mi sie jeszcze z innymi pomylily!
Bo sa bounty pack, ale jeszcze sa takie ktore mozna odebrac z argosa lub wszystkich lloyds pharmacy!
Tu macie link:
http://www.emmasdiary.co.uk/register

Trzeba sie zarejestrowac i wydrukowac sobie voucher :)

Ostatnio edytowane przez moderatora:
Ja jestem pozapisywana jeszcze jak z hanią chodziłam, zrobiłam aktualizacje ale jeszcze nic nie dostałam.:no:
A tej torby tez nie dostałam od poloznej, jakos sie nie upomnialam a potem wbiłam sobie ze moze tylko w pierwszej ciazy ją dają:baffled: wymysliłam co:-p

Wiecie co, z tymi torbami to mi sie zalezy czy macie polozna dojezdzajaca, czy na miejscu. Bo ja mam przychodnie, ale juz polozna ktora dojezdza ze szpitala i od niej nie dostalam.
Za to jak bylam na check up'ie w antenatal clinic dostalam az dwie (mamy polozna diabetyka polke z urodzenia i niechcacy dala mi dwie).

Harszarani, a jak ta toroba z bootsa? Moze byc? Moze sama wezme, jak mi sie nie bedzie podobac, to kupie nowa
Ta torbe bounty mozna odebrac rowniez w sainsburym, od tygodnia moja aplikacja lezy i zapomnialam ja wypelnic.
Ja teczke z ulotkami dostalam na pierwszej wizycie jak rowniez plyte z nauka karmienia :-) ale jeszcze nie ogladalam.
Na polozna nie moge narzekac, o nic nie musze sie upominac, wszystko mi daje sama :)

harsh- ja jestem zapisana w boots. Torba jest darmowa dla mam czy tatusiow zapisanych. Ogolnie kosztuje okolo 20 f. Torba fajna polecam ma przegrode na picie z powloka tak ze cieple mleczko nie wystygnie. Jeszcze ma inne male przegrodki i posiada mate do zmiany pieluszki.

Co do kuponu to ja sie gdzies rejestrowalam i dostalam vocher ale do Sainsbury.

Ja teczkę z ulotkami dostałam na pierwszej wizycie jak również płytę z nauka karmienia :-) ale jeszcze nie oglądałam.
:)
agacinko jak byłam na usg to leżały tam płyty dvd wzięłam sobie jedna ''from bump to breastfeeding'' właśnie wczoraj wieczorem ja oglądałam:) warto zobaczyć a plusem jest ze masz w języku polskim do wyboru

A do boots parenting club jestescie zapisane? K. mi dzisiaj odebral darmowa changing bag. Niby nic, ale jeden zakup z glowy.
harsh a ty dostałaś voucher na ta changing bag?

co do kuponów to nic jeszcze nie dostałam a rejestrowałam się chyba już wszędzie;-) jedyne co mi przyszło to magazyn z sainsbury's little ones a na stronie emma's diary wydrukowałam sobie voucher i odebrałam w lloyd's pharmacy reklamówkę z ulotkami i próbkami

Ostatnia edycja:
reklama
agacinko jak byłam na usg to leżały tam płyty dvd wzięłam sobie jedna ''from bump to breastfeeding'' właśnie wczoraj wieczorem ja oglądałam:) warto zobaczyć a plusem jest ze masz w języku polskim do wyboru

harsh a ty dostałaś voucher na ta changing bag?

co do kuponów to nic jeszcze nie dostałam a rejestrowałam się chyba już wszędzie;-) jedyne co mi przyszło to magazyn z sainsbury's little ones a na stronie emma's diary wydrukowałam sobie voucher i odebrałam w lloyd's pharmacy reklamówkę z ulotkami i próbkami

A ja nie widze zadnego kuponu do wydrukowania:zawstydzona/y::zawstydzona/y::zawstydzona/y:

Do góry