reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poza granicami kraju- czyli Marcjanki tu i tam :)

ja tez mialam, a pozniej jest jeszcze jedna, formularz w tej ksiazeczce- Emma's Diary.

Jak ja sie wqrwilam....
Dostalam dzis decyzje odmowna SSMG, ale napisane, ze mi sie nalezy...
Wiecie czego nie mialam na aplikacji? Pieczatki GP. Mimo, ze mam taka mala pieczatke poloznej...
Zadzwonilam, zapytalam sie.. No i teraz kaza wyslac od nowa,tyle ze z pieczatka przychodni, w miejscu gdzie jest miejsce na pieczatke poloznej... Wiec znow od nowa wypelniac forme...

Ehhhhhh.

to cie kochana połozna nie poinformowała dokładnie bo moja to odrazu mi mówiła bym poszła do recepcji po pieczatkę gp

reklama
ja tez mialam, a pozniej jest jeszcze jedna, formularz w tej ksiazeczce- Emma's Diary.

Jak ja sie wqrwilam....
Dostalam dzis decyzje odmowna SSMG, ale napisane, ze mi sie nalezy...
Wiecie czego nie mialam na aplikacji? Pieczatki GP. Mimo, ze mam taka mala pieczatke poloznej...
Zadzwonilam, zapytalam sie.. No i teraz kaza wyslac od nowa,tyle ze z pieczatka przychodni, w miejscu gdzie jest miejsce na pieczatke poloznej... Wiec znow od nowa wypelniac forme...

Ehhhhhh.

mialam to samo z hanią:crazy: tez mi polozna nie powiedziala, myslałam ze jej podpis wystarczy:crazy:

Z Barnimem bounty pack dostalam podczas pierwszego skanu. Ale teraz tez nic. Musze sie zapytac o to poloznej. Co do reszty to nastepny jest na porodowce a potem dostaje sie 3-ci na oddziae na drogi dzien juz po porodzie.

WIERKA- a nie miałaś w tej pregnant bag??? co dostajesz na początku od położnej??? bo ja miałam

nie,w tym problem ze nic od niej nie dostałam do tej pory,na jakąś niekumatą trafiłam,zresztą to tylko próbki. A wiecie czego jeszcze do tej pory nie dostalam... maternity exemption certificate. Dzwonilam do nich w listopadzie i mieli mi druga wyslac.Czekalam tak do stycznia,dalej nic wiec dzwoniłam ponownie i pani z która rozmawiałam stwierdziła ze mieli błąd w moim adresie i wyślą mi kolejna. Dobrze ze nie choruje,bo za wszystko musiałabym płacić wrrrr

ja tez tego nie dostalam:(( i na poczatku ciazy tez niczego od poloznej nie dostalam... ale moja to tragiczna jest o wszystko sama musze sie upominac, wiec to moze dlatego

masala zapytaj sie jak ja zobaczysz , ja sie zapytam jak bede miala wizyte. Moze nowa jest bardziej rozgarnieta.

reklama
Nie dziwie się Wam ze nie słyszałyście,bo ja o Bounty wiem od kuzynki,moja położna to zacofana kobita.Zresztą co wizyta to inna mnie przyjmuje.

Do góry