reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Poza granicami kraju- czyli Marcjanki tu i tam :)

reklama
ja to na becikowe nie bede miala co liczyc dziewczyny niestety bo nam niestety nie bedzie przyslugiwalo ze wzgledu naniby za wysokie zarobki-juz sie orientowalismy jak to bedzie...ciekawe gdzie te zarobki - to ja nie wiem ile trzeba wg nich miec zeby to dostac...etam:szok:
ANOLI GRATULACJE DOBRZE ZE TOBIE DALI:)

anoli- gratuluje!!!!! kaskę juz na wypraweczke masz:tak:

ja juz swoja wydałam i ciagle mało:rofl2:

Hehe jak to mój m mówi kobietom to zawsze mało i mało:-D:-D:-D

A ja nie mam własciwie co za nią kupowac, odłoze przyda sie jak mała bedzie z nami :tak: moze jakis lezaczek jej fundniemy, bo hani oddałam i nie wiem czy odzyskam:-p

Wiecie co...a ja dzis jak sprawdzilam konto to myslalam, ze dostane zawalu.

Dostalam to 500 w poniedzialek. Mam juz kupiony za to wozek, fotelik maxi cosi,mam ciuszki, do tego kupilam 3 komody z ikea, nawilzacz powietrza... No i jeszcze nam posciel (ale tania ;) ) i lampke,bo wiadomo- jak sie maluch urodzi... No i praktycznie po kasie.
Wiem, ze w sumie duzo kupilam za to, ale i tak mam dola.

Bo nie mam kasy :-D

Ja chce w ogole powiedziec, ze w Asdzie sa nawilzacze powietrza elektryczne za cale £5 :-) Ale to nie wiem czy w normalnej, bo ja bylam w Asda Living.
Poza tym, dzisiaj wyszlam pierwszy raz od dawna, wiem, ze nie powinnam, ale juz na glowe dostawalam.
Okupilam dokladnie malucha i dalam sie orznac w bootsie. Nie przyuwazylam, ze plaszcz na Olafa, ktory mial byc 50% sprzedala mi babka po starej cenie.

:-)ale zakupy ci sie udaly:tak: a z ta kasa to nigdy jej nie ma dosc zawsze bedie mniej niz jej potrzeba i to chyba niezaleznie od osoby:) a do asdy to bym wpadla ale mam za daleko: ( i dooopa...

reklama
Okupilam dokladnie malucha i dalam sie orznac w bootsie. Nie przyuwazylam, ze plaszcz na Olafa, ktory mial byc 50% sprzedala mi babka po starej cenie.

Idź i zwróć pierdoło i abo niech ci kasę zwrócą te 50%, albo niech sobie płaszczyk w buty wcisną

Harsh a dlaczego nie wolno ci wychodzic???

bo nie brała prysznica od tygodnia i jej nogi smierdzą* :-D

*to taki niewybredny żarcik, ale Hars mi wybaczy, bo my się kochamy ;-)

Do góry