reklama
buziaczek1
Fanka BB :)
ja to na becikowe nie bede miala co liczyc dziewczyny niestety bo nam niestety nie bedzie przyslugiwalo ze wzgledu naniby za wysokie zarobki-juz sie orientowalismy jak to bedzie...ciekawe gdzie te zarobki - to ja nie wiem ile trzeba wg nich miec zeby to dostac...etam
ANOLI GRATULACJE DOBRZE ZE TOBIE DALI
ANOLI GRATULACJE DOBRZE ZE TOBIE DALI
anoli- gratuluje!!!!! kaskę juz na wypraweczke masz
ja juz swoja wydałam i ciagle mało
Hehe jak to mój m mówi kobietom to zawsze mało i mało
A ja nie mam własciwie co za nią kupowac, odłoze przyda sie jak mała bedzie z nami moze jakis lezaczek jej fundniemy, bo hani oddałam i nie wiem czy odzyskam
H
Harsharani
Gość
Wiecie co...a ja dzis jak sprawdzilam konto to myslalam, ze dostane zawalu.
Dostalam to 500 w poniedzialek. Mam juz kupiony za to wozek, fotelik maxi cosi,mam ciuszki, do tego kupilam 3 komody z ikea, nawilzacz powietrza... No i jeszcze nam posciel (ale tania ) i lampke,bo wiadomo- jak sie maluch urodzi... No i praktycznie po kasie.
Wiem, ze w sumie duzo kupilam za to, ale i tak mam dola.
Dostalam to 500 w poniedzialek. Mam juz kupiony za to wozek, fotelik maxi cosi,mam ciuszki, do tego kupilam 3 komody z ikea, nawilzacz powietrza... No i jeszcze nam posciel (ale tania ) i lampke,bo wiadomo- jak sie maluch urodzi... No i praktycznie po kasie.
Wiem, ze w sumie duzo kupilam za to, ale i tak mam dola.
buziaczek1
harsh - dlaczego masz dola po takich zakupach??
H
Harsharani
Gość
Bo nie mam kasy
Ja chce w ogole powiedziec, ze w Asdzie sa nawilzacze powietrza elektryczne za cale £5 :-) Ale to nie wiem czy w normalnej, bo ja bylam w Asda Living.
Poza tym, dzisiaj wyszlam pierwszy raz od dawna, wiem, ze nie powinnam, ale juz na glowe dostawalam.
Okupilam dokladnie malucha i dalam sie orznac w bootsie. Nie przyuwazylam, ze plaszcz na Olafa, ktory mial byc 50% sprzedala mi babka po starej cenie.
Ja chce w ogole powiedziec, ze w Asdzie sa nawilzacze powietrza elektryczne za cale £5 :-) Ale to nie wiem czy w normalnej, bo ja bylam w Asda Living.
Poza tym, dzisiaj wyszlam pierwszy raz od dawna, wiem, ze nie powinnam, ale juz na glowe dostawalam.
Okupilam dokladnie malucha i dalam sie orznac w bootsie. Nie przyuwazylam, ze plaszcz na Olafa, ktory mial byc 50% sprzedala mi babka po starej cenie.
buziaczek1
:-)ale zakupy ci sie udaly a z ta kasa to nigdy jej nie ma dosc zawsze bedie mniej niz jej potrzeba i to chyba niezaleznie od osoby a do asdy to bym wpadla ale mam za daleko: ( i dooopa...
reklama
pandorka
Luty 2010 / Kwiecień 2011
Idź i zwróć pierdoło i abo niech ci kasę zwrócą te 50%, albo niech sobie płaszczyk w buty wcisną
Harsh a dlaczego nie wolno ci wychodzic???
bo nie brała prysznica od tygodnia i jej nogi smierdzą*
*to taki niewybredny żarcik, ale Hars mi wybaczy, bo my się kochamy ;-)
Podziel się: