reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

reklama

Powrót do sylwetki sprzed ciąży

Kropecka wiem o tym co piszesz ale ja nie odczuwam głodu ani potrzeby jedzenia wwiem ze masz racje ale załamana jestem bo nawet te tabletki nie ruszyły.
A merida to te tabletki co Głuszek polecał na recepte o silnym działaniu.

reklama
Dokladnie Trini.... ruch to podstawa.... teraz zaczynam tez chodzic na areobik dwa razy w tygodniu... plus dwa razy basen i do tego raz w miesiacu tygodniowa dietka kapusciana.... moja waga nie leci tak gwaltownie w dol wiec mam nadzieje ze mnie jojo nie dopadnie...

no to sie pochwale ze mam kolejny kg mniej!! weszlam w spodnie rozmiar 40 i czuje sie o wiele lepiej, mezowi sie podoba i mi tez
jak juz pisalam chodze 1 w tygodniu na fitnes, sa takie super zajecia ze co 2 minuty na innym przyzadzie sie cwiczy a w przerwach brzuszki, prowadzi taki smieszny judoka :cool2:
mialam smieszna sytuacje bo siedzenia sa tak wyregulowane na tych przyzadach ze nogami nie dosiegam do ziemi i sie prowadzacy zdziwil, no ale tak to jest jak sie mieszka w kraju dostosowanych do wysokich :tak:
troche zarzucilam pilates, ale za to trzymam sie dietki niskoweglowodanowej i jest rewelacyjna, kazdemu polecam!! wogole nie chodze glodna, nie biore zadnych odchudzajacych specyfikow i przede wszystkim NIE TYJE!!
moge sobie tak powoli jeszcze z pol roku chudnac :sorry2: trzymajcie kciuki

toola to wielkie gratulacje dla Ciebie kochana. Trzymaj tak dalej !!!!!!
agusiaa za Ciebie też trzymam kciuki :tak:Naprawdę jesteś wytrwała... Podziwiam ludzi, którzy jak mają jakiś cel to potrafią zrobić wszystko żeby go osiągnąć. Ja niestety często mam słomiany zapał i nie wiem jak z tym walczyć... :zawstydzona/y::-(

U mnie waga taka jak przed ciążą, no może teraz trochę zimuję także + 2kg. Narazie to olałam, steper pożyczyłam teściowej bo u mnie się już kurzył :sorry:. Ale fakt faktem dla mnie steper był super i duuużo na nim zrzuciłam.

Kropecka malutko przytyłaś :tak:

Heksula tylko nie jedz bułek :)))) bo od nich się tyje :))) . Staraj się jeść normalnie tj 3 posiłki + dwa dodatkowe pomiędzy. Dużo ananasa i ćwiczenia ok 40 minut na jakimś steperze albo innym sprzęcie. Naprawde działa bo ja po ciąży schudłam 22 kg :szok: z rozmiaru 46 weszłam 38. Ciało ok, żadnych rozstępów ani zwisów.

wooow ewe, to chyba rekord!!! podziwiam !!!!
ja chcialabym zrzucic ze 2-3 kg, ale nawyku zywienia sie slodyczami nie moge za cholere porzucic. Zaczynam zastanawiac sie, czy nie zbadac cukru...

no mnie do słodyczy też tak ciągnie że szok. siedzę i myślę co by tu słodkiego zjeść a jak nic nie ma to chociaż łyżeczkę mleka Wiktora podjadam :)

reklama
Dla mnie też dzień bez słodyczy to dzień stracony i też myślę o zbadaniu cukru. Na przykład dzisiaj zaliczyłam Princessę kokosową, kilka Ptasich Mleczek i Pawełka z toffi, a ile jeszcze do wieczora mnie czeka!!!!
:szok:;-):tak:

Waga na szczęście 56-57kg/ 177cm:-)

Do góry