no nosidlo super rzecz ale wsumie nie powinno dziecko w nim byc do 5 miesiaca wkazdym razie tak mowi ten fizjoterapeuta bo mimo wszystko zabardzo obciaza stawy i kregoslup.Ale doskonale cie rozumiem bo moja uwielbia w chuscie i moglaby w niej caly dzien spedzic no i co najwaznijesze spacerki sa przyjemniejsze niz w wozku!
reklama
Hej dziewczyny, ja wzięłam się za tą 6 stkę Weidera, ale powiedzcie mi, czy to ma znaczenie, czy te serie trzeba robic wszystkie na raz czy można sobie w ciągu dnia np. jedną serię rano a drugą wieczorem? Ja mam paskudną oponkę i miliony rozstępów, a tu już 3 miesiące minęły Czas się wziąć za siebie. Na rozstępy to używam kremu z Ziaji, ale nie wiem, czy pomoże
Pozdrowionka i powodzenia w cwiczeniach!!!!
Pozdrowionka i powodzenia w cwiczeniach!!!!
wesolutka
MAJOWA MAMA 06` Fan(ka)
matko, dola lapie jak Was czytam... ja ciagle sie migam od cwiczen
normalnie poszukam tego wedera czy jak mu tam, a+t natchnelas mnie piszac,ze szybko widac rezultaty. Nawet jesli uznasz, ze to jednak halucynacje, to nie pisz tego, co
normalnie poszukam tego wedera czy jak mu tam, a+t natchnelas mnie piszac,ze szybko widac rezultaty. Nawet jesli uznasz, ze to jednak halucynacje, to nie pisz tego, co
reklama