iwi10
Fanka BB :)
Ja przytyłam 13 kg. Ale wydaje mi się że tam tylko gdzie powinnam ponieważ nie czuję się otyła w ciąży tylko brzuch mi urósł i piersi najbardziej, wiec raczej nie będę miała z czego chudnąc ja to raczej się obawiam że przez karmienie piersią to mogę schudnąć jeszcze bardziej niż byłam a tego bym nie chciała. Więc mam nadzieje że Franek nie będzie miał żadnych alergii i nie będę musiała za bardzo zmieniać diety przy karmieniu, bo tak jak już na innym wątku dziewczyny pisały że z tą dietą to lekka przesada i warto nie rezygnować tylko obserwować dziecko czy się nic nie dzieje.
Więc na pewno będę kibicować, a myślę że szybko zgubicie te kilogramy. Moja znajoma mówiła że przytyła 30kg. Tak mi powiedziała, bo osobiście nie widziałam a jak ja widziałam po 4 miesiącach po porodzie to zastanawiałam się gdzie ona te kilogramy miała, bo wyglądała jak by nie była w ciąży, laska jak się patrzy, więc nie martwcie się na pewno też szybko bez większego wysiłku zgubicie.
A co do ruchu to też uważam że to jest najlepszy sposób.
Więc na pewno będę kibicować, a myślę że szybko zgubicie te kilogramy. Moja znajoma mówiła że przytyła 30kg. Tak mi powiedziała, bo osobiście nie widziałam a jak ja widziałam po 4 miesiącach po porodzie to zastanawiałam się gdzie ona te kilogramy miała, bo wyglądała jak by nie była w ciąży, laska jak się patrzy, więc nie martwcie się na pewno też szybko bez większego wysiłku zgubicie.
A co do ruchu to też uważam że to jest najlepszy sposób.