reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Ja tez garściami wyjmuje włosy. Kumpela poradziła mi odrzywkę firmy WAX. Można ją kupić w aptece. Ponoc świetnie regeneruje włosy. Osobiście jeszcze nie sprawdziłąm bo dopiero kupiłam.
A osobiście to wiem ze picie naparu z pokrzywy dobrze robi. Moj ojciec był miejscami prawie łysy a po pokrzywie tak mu włosy odrosły ze byłam w szoku. Ale to mało smaczne i trzeba długo stosować.

reklama
WAX jest świetny rzeczywiście - uzywałam go kiedyś jak postanowiłam sobie zapodac blond pasemka.W regeneracji jest niezastąpiony ale jak nie ma co regenerowac ? ;) słyszałam o tym, że na wypadające włosy dobry jest cynk ale nie wiem z kolei jak to sie ma do karmienia.... ???

mi fryzjerka polecila wax,no i jeszcze wode brzozowa,moze niezbyt pachnie ale podobno skuteczna ,aby sie z glowy wlosy nie sypaly

Antares77 pisze:
WAX jest świetny rzeczywiście - uzywałam go kiedyś jak postanowiłam sobie zapodac blond pasemka.W regeneracji jest niezastąpiony ale jak nie ma co regenerowac ? ;) słyszałam o tym, że na wypadające włosy dobry jest cynk ale nie wiem z kolei jak to sie ma do karmienia.... ???
wiesz Antares ja bym Ci powiedziała gdzie jest dużo cynku ale sie wstydzę :p ::)

moja skuteczna kuracja na wypadające włosy, to szampon Dermena z apteki i filiżanka skrzypu (trzeba uważać z ilością bo uczula na słońce) 1 raz dzień przez tydzień, potem tydzień przerwy. W moim przypadku działa dosyć szybko,

reklama
Do góry