reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Ja tez garściami wyjmuje włosy. Kumpela poradziła mi odrzywkę firmy WAX. Można ją kupić w aptece. Ponoc świetnie regeneruje włosy. Osobiście jeszcze nie sprawdziłąm bo dopiero kupiłam.
A osobiście to wiem ze picie naparu z pokrzywy dobrze robi. Moj ojciec był miejscami prawie łysy a po pokrzywie tak mu włosy odrosły ze byłam w szoku. Ale to mało smaczne i trzeba długo stosować.

reklama
WAX jest świetny rzeczywiście - uzywałam go kiedyś jak postanowiłam sobie zapodac blond pasemka.W regeneracji jest niezastąpiony ale jak nie ma co regenerowac ? ;) słyszałam o tym, że na wypadające włosy dobry jest cynk ale nie wiem z kolei jak to sie ma do karmienia.... ???

mi fryzjerka polecila wax,no i jeszcze wode brzozowa,moze niezbyt pachnie ale podobno skuteczna ,aby sie z glowy wlosy nie sypaly

Antares77 pisze:
WAX jest świetny rzeczywiście - uzywałam go kiedyś jak postanowiłam sobie zapodac blond pasemka.W regeneracji jest niezastąpiony ale jak nie ma co regenerowac ? ;) słyszałam o tym, że na wypadające włosy dobry jest cynk ale nie wiem z kolei jak to sie ma do karmienia.... ???
wiesz Antares ja bym Ci powiedziała gdzie jest dużo cynku ale sie wstydzę :p ::)

moja skuteczna kuracja na wypadające włosy, to szampon Dermena z apteki i filiżanka skrzypu (trzeba uważać z ilością bo uczula na słońce) 1 raz dzień przez tydzień, potem tydzień przerwy. W moim przypadku działa dosyć szybko,

reklama
Do góry