reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Karola 7, phi, te Twoje 10 kilo, to nie wyczyn.
Ja wpędziłam w ruch maszynę do tycia i nie wiem jak ją zatrzymać?
Co tydzień po kilogramie przybieram a mam ich już + 12!!! >:D

reklama
Kachna ja zez jak bylam na ostatniej wizycie u lekarza to w ciagu 4 tygodni przybylo mi tylko 600 gram , ale mimo to moje 10 mam .a ty masz tak fajnie tylko 7 kilo

czesc dziewczyny :)ja to sie nie długo załamie na maxa -waze juz 74kg przeraza mnie to!!ide we wtorek do mojej gin zabije mnie napewno-masakra.I co dziewuszki ktora wazy wiecej???

HEJ MAMUSIE
Nie było mnie trochę, ale teraz jestem znów na zwolnieniu, więc chyba uda mi się trochę wygospodarowć czasu aby z Wami poplotkować ;D.
Obecnie jestem 9,5 kg do przodu, ale niestety przekroczyłam wagę z pierwszej ciąży.
Pocieszające, że ten gwałtowny przyrost wagi mam juz chyba za sobą- tak mi się przynajmniej wydaję.
Pozdrowionka

Dziewczynki wrzućcie na luz z tą wagą - w końcu jesteśmy w ciaży. Ja np. zaobserwowałam że jak biorę maternę to tyję w zaskakującym tępie. To nie jest kwestia obżarstwa - dzieci nam rosną, przybywa wód, krwi a poza tym musimy zgromadzic troszkę tkanki tłuszczowej na pierwsze miesiące coby dzidzę wykarmić, a niektórym woda się zatrzymuje w organiźmie więc spoko zrzucimy wszystko jak urodzimy maluchy ;D

reklama
hej co to ma znaczyć??? !!!! nie gadać mi tu bzdur! każda tyje tyle ile powinna! ja już dawno przestałam się przejmować wagą i cieszę się z każdego dodatkowego kilograma!!! ::) ::) ::)
Rybka dobrze gada! ;)

Do góry