reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Myfa80 pisze:
Asia ograniczam cukier, nie jem ziemniakow, pieczywa bialego, makaronow, jem za to ryz, mieso drobiowe,  salatki z pomidorow pekinskiej i opgorkow  papryki rozne kompozycje :-) chleb jem tylko fitness pelnoziarnisty, ale i tego  wyeliminuje z czasem...jogurty wcinam, jablka....a i po jedzeniu popijam woda ..siostra schudla juz 10 kilo.... w 1,5 miesiaca..
nie slodze, ale jem slodycze, ech, pyrkow malo jadam, chleba duzo, makaornow wcale, ryzu wcale, miesa drobiowego duzo, salatek roznych duzo, jogurcik codziennie, jabluszka tysz. Woda only niegazowana mineralka...no i widac...wystarczy slodycze i chleb odzucuc. Od jutra!

reklama
Misia- fajnie fajnie. Ja sobie sama brwi skubię. A w zeszłym tygodniu stanęłam przed lustrem i znowu sobie włosy uciachałam, z drobną pomocą teściowej- powiedziałam jej jak ma mi obciąć z tyłu, bo tam się nie widziałam. Jak czegoś nie zrobię ze swoim wyglądem 2 tygodnie to świra dostaję ;)

Miśka super brewki ja tez sie wybieram do kosmetyczki a wybrać sie nie mogę a mam pod nosem, wezmę sobie jakiś zabieg
aromatyczny na ciało żeby zeszły ze mnie wszystkie nerwy !

ech przeczytalam dzisiaj ze juz dowiedzino naukowo, ze kobniety ktore krotko spia tyja szybciej co najmniej 5 kilo wiecej maja niz te ktore sypiaja 8 godzin ....

Narobiłyście mi apetytu tymi zabiegami kasmetycznymi, aż mi się zachciało wapozonu z zieloną herbatą no i znów garsonwalem mam co wypalać ::) jak mi nie odejdzie od dupska przez tydzień to chyba sobie strzelę doroczne czyszczonko, w końcu teściowa ma w zwyczaju kaskę na imieninki dawać zamiast prezentu, dobra z niej kobieta ;)

reklama
Do góry