reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Myfa80 pisze:
Asia ograniczam cukier, nie jem ziemniakow, pieczywa bialego, makaronow, jem za to ryz, mieso drobiowe,  salatki z pomidorow pekinskiej i opgorkow  papryki rozne kompozycje :-) chleb jem tylko fitness pelnoziarnisty, ale i tego  wyeliminuje z czasem...jogurty wcinam, jablka....a i po jedzeniu popijam woda ..siostra schudla juz 10 kilo.... w 1,5 miesiaca..
nie slodze, ale jem slodycze, ech, pyrkow malo jadam, chleba duzo, makaornow wcale, ryzu wcale, miesa drobiowego duzo, salatek roznych duzo, jogurcik codziennie, jabluszka tysz. Woda only niegazowana mineralka...no i widac...wystarczy slodycze i chleb odzucuc. Od jutra!

reklama
Misia- fajnie fajnie. Ja sobie sama brwi skubię. A w zeszłym tygodniu stanęłam przed lustrem i znowu sobie włosy uciachałam, z drobną pomocą teściowej- powiedziałam jej jak ma mi obciąć z tyłu, bo tam się nie widziałam. Jak czegoś nie zrobię ze swoim wyglądem 2 tygodnie to świra dostaję ;)

Miśka super brewki ja tez sie wybieram do kosmetyczki a wybrać sie nie mogę a mam pod nosem, wezmę sobie jakiś zabieg
aromatyczny na ciało żeby zeszły ze mnie wszystkie nerwy !

ech przeczytalam dzisiaj ze juz dowiedzino naukowo, ze kobniety ktore krotko spia tyja szybciej co najmniej 5 kilo wiecej maja niz te ktore sypiaja 8 godzin ....

Narobiłyście mi apetytu tymi zabiegami kasmetycznymi, aż mi się zachciało wapozonu z zieloną herbatą no i znów garsonwalem mam co wypalać ::) jak mi nie odejdzie od dupska przez tydzień to chyba sobie strzelę doroczne czyszczonko, w końcu teściowa ma w zwyczaju kaskę na imieninki dawać zamiast prezentu, dobra z niej kobieta ;)

reklama
Do góry