reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy :) WAGA

Karolla pisze:
Myfa ty głupolu !!!!

dobre :laugh: :laugh: :laugh:

Aska K pisze:
dynia pisze:
Na ostatnich ploteczkach z moimi kumpelami wysnułyśmy nową teorię:
Niemowlęta muszą być tłuściutkie, pucułowate i fałdziaste - bo to jest piękny widok i objaw zdrowia.
Dzieci w wieku szkolny i nastolatki nawet tak do 20-stki dobrze jak są czszupłe - bo to jest piękny widok i objaw zdrowia.
Po wdudizestce warto się zaokrąglić tu i ówdzie - bo to jest piękny widok bardzo kobiecy i okaz zdrowia oczywiście.
Po czterdziestce kategorycznie nie można odchudzać się, bo skóra zrobi się wiórek i zmarszczuch, dużo później osoby "przy ciele" się marszczą, a chudiznki moment więdną, a te palące, to wybitnie źle już po czterdziestce wyglądają ;)
A potem jest się już babcią, która ma wszystko gdzieś i najbardziej to jej na wnukach zależy i nie ma większego znaczenia jak się wygląda ;)

:laugh: :laugh: ;D

:laugh: :laugh: :laugh:

reklama
To mi chyba grozi w niedalekiej przyszłosci ten wiórek i zmarszczuch ;D :laugh:
nie zebym przesadnie chuda była,ale krągłosci u mnie niewiele ;D ;D ;D

Asia a karmisz tak samo czesto jak wczesniej? ja zauwazylam ze zaczelam tyc jak maly mniej cycolil hmm teraz jestem przed @ wiec pocieszam sie ze te plusy na wadze to wynik tego...ale jestem od 2 dni na diecie mam nadzieje ze moj organizm nie zwariuje ,,

a ja chcialam się pochwalić moimi nowymi brwiami, dość dużo mi wyskubała:
brwi2.jpg

brwi3.jpg

ale w końcu nie wyglądam jak zarośnięta dzikuska ;)
teraz tylko fryzjer mi został, ale czekam na okazję bo nie mam z kim zostawić Wika...

Myfa, karmie prawie tak samo czesto jak kiedys...z tym, ze w nocy maly nie je...i pewnie tu tkwi problem, bo ja wlasnie niejwiecej obzeram sie na noc:(
Ale ja tez przed @, wiec moze zwalic na to?:)
Myfka, a jaka dieta?

Misia, brewki piekne, idealny ksztalt.
Ja w czwartek zostawiam malego do mamy i lece na manicure i brewki wlasnie. I moze na solarke wskocze, a co!

Asia ograniczam cukier, nie jem ziemniakow, pieczywa bialego, makaronow, jem za to ryz, mieso drobiowe, salatki z pomidorow pekinskiej i opgorkow papryki rozne kompozycje :-) chleb jem tylko fitness pelnoziarnisty, ale i tego wyeliminuje z czasem...jogurty wcinam, jablka....a i po jedzeniu popijam woda ..siostra schudla juz 10 kilo.... w 1,5 miesiaca..

reklama
Wow! :o Jaka brewka! Misiagu podziwiam Twój zapał w kreowaniu imagu, ostro się wzięłaś i nie zwalniasz tempa aż mi się łyso robi, żem taka zapuszczona :-[ :-[ :-[ A Ty kwitniesz, kobieciejesz i to tak rasowo ;)

Do góry