reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
Kurde wszyscy mieszkancy mego domostwa (sztuk 5) ida od wrzesnia na diete optymalną Kwaśniewskiego
Tesciowa schudła 18 kg i tesciu tez ok tyle
Siostra meza lat 22 schudła 8 i marewalacyjna cere i ciałko
Nie wiem czy sie zdecydowac i co z karmieniem czy nie zaszkodzi..
kusi mnie..jeszcze chce z 5 kg stracic...

basii, ja na Twoim miejcu to bym poczekala az skonczysz karmic, poza tym 5 kg to nie jest duzo, zobaczysz jak maluchy zaczna chodzic to dopiero sie nabiegamy za nimi i kolejne kilogramy nie wiedziec kiedy poznikaja ;D
ja mam jakies dwa kilo do przodu i chcialabym zeby juz tak zostalo, zawsze bylam za chuda, tyle ze te 2 kilo zgromadzilo sie chyba na brzuchu, no a to niestety obawiam sie ze tylko za pomoca regularnych cwiczen moze zniknac. Boshe nie moge sie zmobilizowac, tyle razy juz probowalam :(

basiii pisze:
Kurde wszyscy mieszkancy mego domostwa (sztuk 5) ida od wrzesnia na diete optymalną Kwaśniewskiego
Tesciowa schudła 18 kg i tesciu tez ok tyle
Siostra meza lat 22 schudła 8 i marewalacyjna cere i ciałko
Nie wiem czy sie zdecydowac i co z karmieniem czy nie zaszkodzi..
kusi mnie..jeszcze chce z 5 kg stracic...

ja bym poszła na tą dietę nawet w czasie karmienia. Podobno mleczko jest na niej bardzo tłuste i wartościowe... ale jakoś żal mi owoców i pieczywa...

tetka1 pisze:
te 2 kilo zgromadzilo sie chyba na brzuchu, no a to niestety obawiam sie ze tylko za pomoca regularnych cwiczen moze zniknac. Boshe nie moge sie zmobilizowac, tyle razy juz probowalam :(

Tetka, jak ja Cię rozumiem... ::) ;D

Basii - prosze o pilne przesłanie wspomnianej diety na mojego maila.

Myfa - jeżlei o mnie chodzi to pewnie moja hiszpańska opalkenizna do 14 października zdazy zblednąc... luzik w ramonka ;)

reklama
remeny-u mnie podobnie. wszystko ok, tylko ostatnio znowu mi sie tluszczyk w faldzie na brzuchu odlozyl.

zamierzam wziac sie do cwiczen na brzuch.

Do góry