reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
Kurde wszyscy mieszkancy mego domostwa (sztuk 5) ida od wrzesnia na diete optymalną Kwaśniewskiego
Tesciowa schudła 18 kg i tesciu tez ok tyle
Siostra meza lat 22 schudła 8 i marewalacyjna cere i ciałko
Nie wiem czy sie zdecydowac i co z karmieniem czy nie zaszkodzi..
kusi mnie..jeszcze chce z 5 kg stracic...

basii, ja na Twoim miejcu to bym poczekala az skonczysz karmic, poza tym 5 kg to nie jest duzo, zobaczysz jak maluchy zaczna chodzic to dopiero sie nabiegamy za nimi i kolejne kilogramy nie wiedziec kiedy poznikaja ;D
ja mam jakies dwa kilo do przodu i chcialabym zeby juz tak zostalo, zawsze bylam za chuda, tyle ze te 2 kilo zgromadzilo sie chyba na brzuchu, no a to niestety obawiam sie ze tylko za pomoca regularnych cwiczen moze zniknac. Boshe nie moge sie zmobilizowac, tyle razy juz probowalam :(

basiii pisze:
Kurde wszyscy mieszkancy mego domostwa (sztuk 5) ida od wrzesnia na diete optymalną Kwaśniewskiego
Tesciowa schudła 18 kg i tesciu tez ok tyle
Siostra meza lat 22 schudła 8 i marewalacyjna cere i ciałko
Nie wiem czy sie zdecydowac i co z karmieniem czy nie zaszkodzi..
kusi mnie..jeszcze chce z 5 kg stracic...

ja bym poszła na tą dietę nawet w czasie karmienia. Podobno mleczko jest na niej bardzo tłuste i wartościowe... ale jakoś żal mi owoców i pieczywa...

tetka1 pisze:
te 2 kilo zgromadzilo sie chyba na brzuchu, no a to niestety obawiam sie ze tylko za pomoca regularnych cwiczen moze zniknac. Boshe nie moge sie zmobilizowac, tyle razy juz probowalam :(

Tetka, jak ja Cię rozumiem... ::) ;D

Basii - prosze o pilne przesłanie wspomnianej diety na mojego maila.

Myfa - jeżlei o mnie chodzi to pewnie moja hiszpańska opalkenizna do 14 października zdazy zblednąc... luzik w ramonka ;)

reklama
remeny-u mnie podobnie. wszystko ok, tylko ostatnio znowu mi sie tluszczyk w faldzie na brzuchu odlozyl.

zamierzam wziac sie do cwiczen na brzuch.

Do góry