reklama
Aska K
Mama Marcelka:)
Myfka, spokojnie, jeszcze solarka istnieje
basiii
Fanka BB :)
Kurde wszyscy mieszkancy mego domostwa (sztuk 5) ida od wrzesnia na diete optymalną Kwaśniewskiego
Tesciowa schudła 18 kg i tesciu tez ok tyle
Siostra meza lat 22 schudła 8 i marewalacyjna cere i ciałko
Nie wiem czy sie zdecydowac i co z karmieniem czy nie zaszkodzi..
kusi mnie..jeszcze chce z 5 kg stracic...
basii, ja na Twoim miejcu to bym poczekala az skonczysz karmic, poza tym 5 kg to nie jest duzo, zobaczysz jak maluchy zaczna chodzic to dopiero sie nabiegamy za nimi i kolejne kilogramy nie wiedziec kiedy poznikaja ;D
ja mam jakies dwa kilo do przodu i chcialabym zeby juz tak zostalo, zawsze bylam za chuda, tyle ze te 2 kilo zgromadzilo sie chyba na brzuchu, no a to niestety obawiam sie ze tylko za pomoca regularnych cwiczen moze zniknac. Boshe nie moge sie zmobilizowac, tyle razy juz probowalam
ja mam jakies dwa kilo do przodu i chcialabym zeby juz tak zostalo, zawsze bylam za chuda, tyle ze te 2 kilo zgromadzilo sie chyba na brzuchu, no a to niestety obawiam sie ze tylko za pomoca regularnych cwiczen moze zniknac. Boshe nie moge sie zmobilizowac, tyle razy juz probowalam
basiii pisze:Kurde wszyscy mieszkancy mego domostwa (sztuk 5) ida od wrzesnia na diete optymalną Kwaśniewskiego
ja bym poszła na tą dietę nawet w czasie karmienia. Podobno mleczko jest na niej bardzo tłuste i wartościowe... ale jakoś żal mi owoców i pieczywa...
tetka1 pisze:te 2 kilo zgromadzilo sie chyba na brzuchu, no a to niestety obawiam sie ze tylko za pomoca regularnych cwiczen moze zniknac. Boshe nie moge sie zmobilizowac, tyle razy juz probowalam
Tetka, jak ja Cię rozumiem... : ;D
reklama