reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Kochani, niech te Święta będą chwilą wytchnienia i zanurzenia się w tym, co naprawdę ważne. Zatrzymajcie się na moment, poczujcie zapach choinki, smak ulubionych potraw i ciepło płynące od bliskich. 🌟 Życzę Wam Świąt pełnych obecności – bez pośpiechu, bez oczekiwań, za to z wdzięcznością za te małe, piękne chwile. Niech Wasze serca napełni spokój, a Nowy Rok przyniesie harmonię, radość i mnóstwo okazji do bycia tu i teraz. ❤️ Wesołych, spokojnych Świąt!
reklama

Powrót do formy :) WAGA

reklama
Asiu biedulko... wyobrażam sobie jak się czułaś i współczuję. Ja sama migren nie mam ale za to moja mama jak już ją złapie to leży plackiem w łóżku a wychodzi z niego tylko do łazienki (są i wymioty :( ) współczuję

a ja od 1,5 tygodnia za przeproszeniem nie zezarłam żadnego słodycza bo nic niechciałam kupować aby mnie nie korciło. Dlatego tez dzisiaj tak mnie skręca nawet ubrałam się do sklepu a to cholera nie dosc ze rower ktoś mi wzi.ał to jeszcze leje. Musze czekać do 14 bo maż wróci z pracy.:)

no wstyd sie przyznac ale ja mimo wielkiej motywacji zeby nie jesc slodyczy(skazaNatali)
czasem skubne cos czekoladowego.Na szczescie nie widac tego na skórze córeczki :laugh:

A liczą się herbatniki i biszkopty? Bo je pochłaniam tonami, oprócz tego NIC słodkiego (bo jak juz zacznę to nie przestanę). Waga waha się 47-49 kg niezależnie od tego, czy sobie mocno pojadłam czy nie jadłam prawie nic. Tylko ta fałdka na brzuchu, ech...

Hm,nie wiem ale chyba tez sa na liscie zakazanych rzeczy,ale ja nie przestrzegam
diety rygorystycznie,przeciez musze w koncu cos jesc ;)

misia_q pisze:
niech jedna tylko mi się gdzieś schowa to ją tak po d... wytrzaskam rózgą że popamięta :)
index.php

Misiu... straszysz, czy obiecujesz? ;D

ja tam już nic nie mówie.Fołda za fołdom ja nie wim jak ja poleze na tom plaże..... na szczęscie matka mi uszyła pareo wiec gdzies tam opłotkami jakoś sie moze da przemknąć......
a tak serio to...masakra.... musze sie zacząc odchudzać.Ekhm.

reklama
Do góry