Madzia_S
Matka Polka
No, no...ja sobie chyba bryknę na wakacje do Sopotu... ;D
Kacha, wyglądasz przepisowo
. Laska nebeska .
Kacha, wyglądasz przepisowo
Dzień dobry...
Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.
Ania Ślusarczyk (aniaslu)
Madzia_S pisze:remeny pisze:- a tak nawiasem mówiac to da sie coś zrobić zeby biust nie zmalał po skończeniu karmienia? )
Ja się już nie mogę doczekać, aż zmaleje . Lubię być płaska :laugh:.
Takie problemy to betka. Przed ciążą też miałam malunie, prawy deko mniejszy od lewego ale tylko jak się dobrze przyjrzeć. Teraz Iga nie lubi jeść z lewego, więc lewy już prawie nieużywany zmalał, ale jest nieco większy niż przed ciążą. Za to prawy : : : ten "maluch" jest ze trzy razy większy, i to jest dopiero problem, zwłaszcza latem. Poza domem noszę biustonosze na gąbce i do lewej komory doszywam wkładki z gąbki, żeby to jakoś po ludzku wyglądać :laugh: :laugh:remeny pisze:Madzia_S pisze:remeny pisze:- a tak nawiasem mówiac to da sie coś zrobić zeby biust nie zmalał po skończeniu karmienia? )
Ja się już nie mogę doczekać, aż zmaleje . Lubię być płaska :laugh:.
Mi tam malutkie A wystarczy... ;D
Teraz jestem mega biuściasta, bo w porywach mam małe B I jak ładnie sukienki leżą, i bluzeczki, i moge wejść do pierwszego lepszego sklepu i poprzymierzać biustonosze nie wpadając w depresję ,zawsze o tym marzyłam ;D