reklama
hehe Kacha u mnie to samo :laugh:. Jutro wizyta u gina moze cos poradzi, bo wzielam recepte na tabletki carazette, ale z moim karmieniem to różnie, wiec nie biore, z drugiej strony myslalam ze zakoncze karmienie bo juz w ogóle nie chce cyca jesc (na spiocha tylko), ale udaje mi sie dwa razy dziennie, wiec juz sama niewiem co robic
dytek
Fanka BB :)
U mnie waga stoi jak zaczarowana. Od 3 m-cy ani w gorę, ani w dół, ciągle 4,5-5kg do zrzucenia. Trochę to dziwne, bo w pasie 3cm mniej w biodrach 2cm mniej, a waga ani rusz. Pochwalę się- ćiwczę cwiczenia z "6 weidera"- jestem w połowie, na etapie 14 powtórzeń. I wg mnie sa efekty. Przez te ostatnie 3tyg. znacznie wciągnął mi się brzucholek, tylko ta skóra nie bardzo chce się zciągać.
Tak wygląda mój profil- sorry za ufajdane lustro- podobno moja małża sprzątała, tylko niestety na lustrze w łazience tego nie widać.
Zastanawiam się nad odwiedzeneim jakiegoś salonu urody- może jakieś masaże, maseczki na brzuszek coś pomogą. Może któraś coś wie o tym ?
Tak wygląda mój profil- sorry za ufajdane lustro- podobno moja małża sprzątała, tylko niestety na lustrze w łazience tego nie widać.
Zastanawiam się nad odwiedzeneim jakiegoś salonu urody- może jakieś masaże, maseczki na brzuszek coś pomogą. Może któraś coś wie o tym ?
Madzia_S
Matka Polka
Linka nie mam, ale mam to zobrazowane. Kira, zapisz sobie to w kompie, to będzie większe.
(dytek, mleczarnia rzeczywiście wzorowa... ;D )
(dytek, mleczarnia rzeczywiście wzorowa... ;D )
Madzia_S
Matka Polka
Moja Droga, juz Ci tłumaczę: pierwszego dnia robisz jedną serię, po sześć powtórzeń każdego ćwiczenia, drugiego dnia - dwie serie, po sześć powtórzeń każdego ćwiczenia, trzeciego dnia to samo, czwartego dnia - trzy serie, po sześć powtórzeń (czyli każde ćwiczenie 18 razy) itd...
Kira25 pisze:Remeny... a jakim cudem kochana?? Moze nadal wisza reklamy kliniki chirurgii plastycznej??
A wiszą, wiszą, i to chyba nie nadal a znowu, bo wygladają na świeżo powieszone
reklama