reklama
Forum BabyBoom

Dzień dobry...

Starasz się o maleństwo, wiesz, że zostaniecie rodzicami a może masz już dziecko? Poszukujesz informacji, chcesz się podzielić swoim doświadczeniem? Dołącz do naszej społeczności. Rejestracja jest bezpieczna, darmowa i szybka. A wsparcie i wdzięczność, które otrzymasz - nieocenione. Podoba Ci się? Wskakuj na pokład! Zamiast być gościem korzystaj z wszystkich możliwości. A jeśli masz pytania - pisz śmiało.

Ania Ślusarczyk (aniaslu)

• Każda z nas wita styczeń z nadzieją i oczekiwaniem. Myślimy o tym, co możemy osiągnąć, co chcemy zmienić, kogo kochamy i za kogo jesteśmy wdzięczne. Ale niektóre z nas mają tylko jedno pragnienie – przetrwać, by nadal być przy swoich bliskich, by nadal być mamą, partnerką, przyjaciółką. Taką osobą jest Iwona. Iwona codziennie walczy o swoje życie. Każda chwila ma dla niej ogromne znaczenie, bo wie, że jej dzieci patrzą na nią z nadzieją, że mama zostanie z nimi. Każda złotówka, każde udostępnienie, każdy gest wsparcia przybliża ją do zwycięstwa. Wejdź na stronę zbiórki, przekaż darowiznę, podziel się informacją. Niech ten Nowy Rok przyniesie szansę na życie. Razem możemy więcej. Razem możemy pomóc. Zrób, co możesz.
reklama

Powrót do formy :) WAGA

chcialabym tu napisac,ze schudlam,ale niestety tak nie jest,a wrecz przeciwnie,brzusio mi rosnie,moze w ciazy znowu?hihi bo sie nie zabezpieczam,hohoho no ladnie by bylo....

reklama
hehe Kacha u mnie to samo :laugh:. Jutro wizyta u gina moze cos poradzi, bo wzielam recepte na tabletki carazette, ale z moim karmieniem to różnie, wiec nie biore, z drugiej strony myslalam ze zakoncze karmienie bo juz w ogóle nie chce cyca jesc (na spiocha tylko), ale udaje mi sie dwa razy dziennie, wiec juz sama niewiem co robic

U mnie waga stoi jak zaczarowana. Od 3 m-cy ani w gorę, ani w dół, ciągle 4,5-5kg do zrzucenia. Trochę to dziwne, bo w pasie 3cm mniej w biodrach 2cm mniej, a waga ani rusz. Pochwalę się- ćiwczę cwiczenia z "6 weidera"- jestem w połowie, na etapie 14 powtórzeń. I wg mnie sa efekty. Przez te ostatnie 3tyg. znacznie wciągnął mi się brzucholek, tylko ta skóra nie bardzo chce się zciągać.
Tak wygląda mój profil- sorry za ufajdane lustro- podobno moja małża sprzątała, tylko niestety na lustrze w łazience tego nie widać.

Zastanawiam się nad odwiedzeneim jakiegoś salonu urody- może jakieś masaże, maseczki na brzuszek coś pomogą. Może któraś coś wie o tym ?

dytek - podziwiam samozoparcia. A co do skóry to chyba tak jak kiedyś mówiłaś, że po kolejnym dziecku nie lidzie jej już tak łatwo. No, ale i tak super wyglądasz. A jak skończysz 6 to dopiero bedziesz lasencja

Dytek, ale cycuszki ::) !!!!!
Ja zgubilam linka do 6 i nie robie tego, tylko jakies meczoce i dlugotrwale dziadostwo ( a od tygodnia znow nic nie robie, bo mala sie rozmarudzila w dzien i nie mam czsu ;-( ). Poprosze linka :-)

Linka nie mam, ale mam to zobrazowane. Kira, zapisz sobie to w kompie, to będzie większe.

6weidera6hr.jpg

(dytek, mleczarnia rzeczywiście wzorowa... ;D :D)

Madzia, dzieki. Wlasnie to mialam I juz wiem, dlaczego to zgubilam :-) Jakiegos zaciemnienia mozgu dostaje, jak na to patrze... o co w tym biega , tzn. z ta tabelka?? Ja jej nie kapuje.. Chyba nadal mam demencje ciazowa ;-)

Moja Droga, juz Ci tłumaczę: pierwszego dnia robisz jedną serię, po sześć powtórzeń każdego ćwiczenia, drugiego dnia - dwie serie, po sześć powtórzeń każdego ćwiczenia, trzeciego dnia to samo, czwartego dnia - trzy serie, po sześć powtórzeń (czyli każde ćwiczenie 18 razy) itd...

reklama
Do góry