No serio Sylwia. Nie mam ani jednego buta na obcasieNie potrafię chodzic na obcasieI jak widzę nieraz laski chodzące na obcasie jak jakieś koczkodany, to stwierdzam, że nawet nie będę próbowała, bo nie chce tak wyglądać. Na obcasie trzeba umieć chodzić a nie jak z kupą w porach;-)
reklama
patrycja24berlin
Mama czerwcowa'06 Fan(ka)
Kasia -masz racje po ostatnim twoim zdaniu mowie "Amen" :-)
U mnie nie będzie wytrwałości:-(Wczoraj wieczorem dostałam takich bóli żołądka że masakra. Rzuciłam wszystko w cholerę. No i gadałam z moją panią dr i nie mogę ot tak sobie dietować bo niestety niektóre rzeczy mi szkodzą np nabiał i zbyt duża ilość wapnia. Normalnie przedawkowałam;-)No ale zmieniam styl- odrzucone produkty wracają a ja będę liczyć kalorie- to zdecydowanie łatwiejsze
patrycja24berlin
ogranicz do 1000 kcal :-)
A ja jestem ciekawa co w sobie lubicie najbardziej...co Wam sie w sobie podoba :-)
A ja jestem ciekawa co w sobie lubicie najbardziej...co Wam sie w sobie podoba :-)
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
nogi i pupa
patrycja24berlin
szkoda ze nie przyjzalam sie Twojej pupie
ja u siebie lubie usta,zeby,oczy... na chwile obecna piersi a przed ciaza lubilam o wiele wiecej rzeczy...
ja u siebie lubie usta,zeby,oczy... na chwile obecna piersi a przed ciaza lubilam o wiele wiecej rzeczy...
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
a ja sobie dzisiaj poszlam na manicure dla poprawienia humoru
reklama
patrycja24berlin
ochlalam sie wczoraj wody i dzis juz 63 kg i nie zgrzeszylam niczym!!! sukces jakich malo!!!!!!
Podziel się: