reklama
Dziewczyny, Wy tu o strojach kąpielowych. Brrr... jak ja nie lubię kupować kostiumów. A poprzedni mi się już rozłazi i trzeba kupić coś nowego. Ja zawsze byłam niezadowolona z dolnej części. A jak do tego teraz dojdzie góra nie taka...? No nic, coś trzeba będzie poprzymierzać. Przecież gołkiem latać nie będę.:-)
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Sumka , jesteś niesamowita hihihi ;-) ;-) ;-)
I zauważyłam że nasze najszczuplejsze laseczki mają największy problem z kupieniem strojów hihihi. Ja tam tydzień temu bez żadnej krępacji (bo i tak jestem gruba więc comi tam , każdy widzi )poszłam z męzem i Zośką do sklepu , wybrałam pare strojów , wlazłam do przymierzalni i przymierzałam . A że mąż nie mógł wejść do przymierzalni to wychodziłam na sklep z prezentacją .Ale przyznaje szczerze że to nie moja osobowość tylko Irlandia mnie tak wyszkoliła:-) Zebyście widziały jakie tu bomby sadła chodzą w minówach ;-) i nikt nawet nanie nie spojrzy oczywiście za wyjatkiem mnie ;-)
Odwagi dziołchy przecierz piekne jesteśmy !!!!!!!!!!
I zauważyłam że nasze najszczuplejsze laseczki mają największy problem z kupieniem strojów hihihi. Ja tam tydzień temu bez żadnej krępacji (bo i tak jestem gruba więc comi tam , każdy widzi )poszłam z męzem i Zośką do sklepu , wybrałam pare strojów , wlazłam do przymierzalni i przymierzałam . A że mąż nie mógł wejść do przymierzalni to wychodziłam na sklep z prezentacją .Ale przyznaje szczerze że to nie moja osobowość tylko Irlandia mnie tak wyszkoliła:-) Zebyście widziały jakie tu bomby sadła chodzą w minówach ;-) i nikt nawet nanie nie spojrzy oczywiście za wyjatkiem mnie ;-)
Odwagi dziołchy przecierz piekne jesteśmy !!!!!!!!!!
ojej poprawiłyście mi troszkę humor. Ja mam niesamowity stres w pracy i niestety obrzeram się ile mogę. KUpiłam sobie pieczywo dietetyczne, żeby nie wsuwać batoników. Jednak z odchudzeniem będzie ciężko. Robie brzuszki więc brzuch powoli mi się wciąga ale tłuszczu z bioder to się pozbyć nie mogę. Wygląda to paskudnie. Nie mówię już nic o fioletowych nogach. Stosuje non stop różne kremy na rozstępy i celulitis i nic. Paskudztwo nie schodzi, więc na pewno nie pójdę kupować sobie stroju kąpielowego, bo umrę jak się zobaczę .
sylwia i wojtuś
Mama czerwcowa'06
Dziewczynki drogie przeciez jesteśmy najpiekniejsze.
Sumka Ty jajcaro!!!! dzieki wielkie za pomysł z ta dieta bo brzuszek widocznie sie zmniejszył i zapinam pasek o jedna dziurke mniej .
Stokrotki ubawilas mnie tymi bombami sadła w miniówach:-)
Ja mam chyba obsesje ze strojami kapielowymi mam ich chyba normalnie z 10 ale i tak kupie sobie ze 2 nowe a co! A nad topless w tym roku to sie jeszcze zastanowie - pewnie i tak mnie małz namówi bo niecierpi kiedy opalam sie w staniku:-)
A piersi nie sa ąż takie fatalne u mnie
Sumka Ty jajcaro!!!! dzieki wielkie za pomysł z ta dieta bo brzuszek widocznie sie zmniejszył i zapinam pasek o jedna dziurke mniej .
Stokrotki ubawilas mnie tymi bombami sadła w miniówach:-)
Ja mam chyba obsesje ze strojami kapielowymi mam ich chyba normalnie z 10 ale i tak kupie sobie ze 2 nowe a co! A nad topless w tym roku to sie jeszcze zastanowie - pewnie i tak mnie małz namówi bo niecierpi kiedy opalam sie w staniku:-)
A piersi nie sa ąż takie fatalne u mnie
Sumka ale numer z Ciebie!!!
Ja Wam opowiem jak szłam z Matim na basen zaszłam kupic strój jednoczęściowy i pan który tam obsługiwał zaczął mi pokazywac stroje dla kobiet w ciąży bo mówi do mnie: O widzę brzuszek to tu mamy stroje dla ciężarnych. Myślałam że wyjdę z siebie Tak mnie wkurzył. Ja to może i bym się aż tak nie przejmowała wyglądem gdyby właśnie nie takie sytuacje. Tu w Szwecji też nikt nie patrzy jak wygląda i ubiera co chce mimo że np. zwały tłuszczu wylewają się spod bluzki.
Ja Wam opowiem jak szłam z Matim na basen zaszłam kupic strój jednoczęściowy i pan który tam obsługiwał zaczął mi pokazywac stroje dla kobiet w ciąży bo mówi do mnie: O widzę brzuszek to tu mamy stroje dla ciężarnych. Myślałam że wyjdę z siebie Tak mnie wkurzył. Ja to może i bym się aż tak nie przejmowała wyglądem gdyby właśnie nie takie sytuacje. Tu w Szwecji też nikt nie patrzy jak wygląda i ubiera co chce mimo że np. zwały tłuszczu wylewają się spod bluzki.
reklama
stokrotki
czerwcowa mamuśka (2006)
Aniu to tak samo jak w Irlandii , tu nikt nie zwraca uwagi na ubiór ,na tusze a tak nawiasem to tragicznie sie ubierają Irlandczycy już nie wspomne o urodzie.......:-) ;-)
Podziel się: